Константин Иванов е №1 за сезона според феновете

Konstantin-Ivanov
Константин Иванов
Константин Иванов е изборът на феновете за играч №1 на сезон 2022/2023 в състава на „Янтра“.

 Железният централен защитник събра 355 от общо подадените 1 477 гласа в анкетата, публикувана от клуба. Тя беше отворена за гласуване в рамките на два дни. Подгласници на Иванов станаха Георги Върбанов с 291 гласа и капитанът Петър Казаков, който получи 151 гласа. 
Константин Иванов направи много добър сезон с екипа на „Янтра“. 22-годишният бранител взе участие в 28 мача на отбора, а останалите срещи пропусна заради контузия. Юношата на „Левски“ и „Славия“ записа 2228 игрови минути, в които получи три жълти картона. Не успя да се разпише, но няколко пъти беше много близо до попадението.
„Още през септември 2020-та, когато дойдох за първи път в Габрово и след първите два дни, като ме оставиха родителите ми тук, се почувствах на мястото си. Преди това не бях излизал от София и не съм очаквал толкова бързо да се аклиматизирам към самия град, хората, отбора. Тук ме приеха много бързо и вече трета година съм с „Янтра“. Просто тук е моят втори град, моето второ семейство. Натурализиран габровец съм вече, така да се каже“, сподели наскоро стълбът в защитата на „Янтра“.

Коментирай!

(при коментар без регистрация, написаното автоматично се проверява за спам!)

0 коментара

  1. Още от Футбол

Към началото

Следвай ни