Избраха Дарена Радева за номер 1 в първия камп на Академия Буфон у нас

Osven-snimka-Darena-poluchi-i-bileti-za-mach-ot-seriya--a-
Освен снимка Дарена получи и билети за мач от серия "А"
Талантливата състезателка на ОФК „Янтра“ Дарена Радева беше определена за №1 от треньорите в обучението на Академия Буфон

. Първият по рода си вратарски камп, организиран съвместно от Кондор Спорт Академи и Академия Буфон, се проведе в Стара Загора. В него участваха вратари от цяла България на възраст от 7 до 15 г., които имаха шанса да се докоснат до методиката на легендарния италиански страж Джанлуйджи Буфон. В рамките на пет дни те тренираха под ръководството на вратаря от Академия Буфон Лоренцо Тудиско и колегите му от България Кирил Акалски, Венци Велинов, Мирослав Радев и Пламен Колев. Заниманията се провеждаха на стадион „Локомотив“ в Стара Загора. Децата посетиха и различни културни мероприятия, проведена бе и лекция със спортен психолог.    

„Когато си дете, вкарваш голове. Но възмъжаваш и заставаш на вратата“, казва Джиджи Буфон. Специално за кампа в България той пусна и видео съобщение, с което поздрави всички участници. 
„Привет на всички. Надявам се, че се наслаждавали на времето прекарано с Академия Буфон и сте успели да подобрите своите умения. Благодаря на всички и се надявам да се видим отново следващата година. Чао и успех!“, каза световният шампион с Италия от 2006-та.  
Треньорите избраха за номер 1 в кампа не момчеа, а дама - талантът на „Янтра“ Дарена Радева, която получи билети за мач от италианската Серия А.

Коментирай!

(при коментар без регистрация, написаното автоматично се проверява за спам!)

0 коментара

  1. Още от Футбол

Към началото

Следвай ни