Футболните таланти на България отново мерят сили в Дряново

Топ новина! Baner-t-na-turnira
Банерът на турнира
Председателят на ОбС - Дряново Тодор Георгиев, по-известен като спортния диджей в страната Teddy Georgо, бе на организирана среща в БФС.

В централата той бе посрещнат от своя приятел, легендарния български футболист и технически директор на федерацията Георги Иванов (Гонзо).


Повод за срещата бе честването на 95 години организиран футбол в Дряново, както и съвместното провеждане на 6-то традиционно издание на Детския футболен турнир. Той ще се проведе от 16 до 19 юни 2022 г. в Дряново.
Спортното мероприятие привлича стотици деца и техните родители, като има за цел да развие и популяризира детско-юношеския футбол в региона, както и да укрепи сътрудничеството между различните клубове, школи и академии в страната.
Очаква се и тази година участие да вземат около 32 отбора, които ще бъдат разделени в 4 възрастови групи:
• Футбол 5 – деца, родени през 2014 г.
• Футбол 7 – деца, родени през 2013 г.
• Футбол 7 – деца, родени през 2012 г.
• Футбол 9 – деца, родени през 2011 г.
Двубоите ще се проведат на стадион „Локомотив“ в град Дряново и стадион „Републиканец“ в село Царева ливада, които предлагат отлични условия и се предоставят за подготвителни лагери и контролни срещи и на професионални отбори.

Кметът на Дряново Трифон Панчев активно подкрепя инициативата


„По повод честването на 95 години организиран футбол в Дряново в програмата на турнира ще бъдат включени и следните събития:
- Демонстративна футболна среща между легенди на дряновския футбол и именити футболисти от България;
- Фотоизложба, показваща развитието на футбола в Дряново през годините;
- Обучение на треньорите участници в турнира от представител на БФС за новостите в българския футбол”, заявиха кметът на Община Дряново Трифон Панчев и председателят на УС на ФК „Локомотив 1927” - Дряново Пламен Обрешков.
Срещите ще се предават на живо, а за доброто настроение и създаване на приятна атмосфера на двата стадиона, в Дряново и Царева ливада, ще се погрижат спортните водещи и диджеи DJ Teddy Georgo, DJ Theo и DJ George.

Коментирай!

(при коментар без регистрация, написаното автоматично се проверява за спам!)

0 коментара

  1. Още от Футбол

Към началото

Следвай ни