Efbet с изкушаващи предложения за мачовете от 16-тия кръг на „Ефбет лига“

Водеща! P-rvoto-derbi-ot-kr-ga-sche-e-v-K-rdzhali
Първото дерби от кръга ще е в Кърджали
Българското първенство навлиза в последния кръг от редовните мачове за календарната 2020-та година.

 

 

Проблеми с ковид-19 попречиха на много от отборите, да изиграят всичките си насрочени мачове и това ще позволи на феновете да се наслаждават на Ефбет лигата още няколко дни при доиграването на отменените преди това срещи. Efbet Спорт, стартира атрактивни оферти за последният редовен 16-ти кръг, който предлага някои наистина вълнуващи мача.

 

Програмата стартира още в петък, когато Арда посреща ЦСКА 1948 в Кърджали. Това са двата тима, които оставят най-добро впечатление с изявите си и не случайно са замесени в битката за разпределение на евроквотите. Отборът на Николай Киров е в супер серия от 8 поредни мача без загуба, включително победи срещу Берое и Левски и равенства с ЦСКА и Локомотив Пловдив. ЦСКА 1948 пък спечели само 4 точки в последните си 4 двубоя, но съперниците в тях бяха Локомотив Пловдив, Лудогорец, ЦСКА и Берое. И двата тима играят хубав, атрактивен футбол и нашето предложение е да опитате залог над 2.5 гола в мача. От Ефбет са оценили въпросния пазар с коефициент 2.25.

 

Съботния ден започва с едно от най-големите дербита в българския футбол – Битката за Тракия. Берое без съмнение се намира в много по-добро състояние от Ботев и вероятно няма да се затрудни с победа. Ефбет ни изненадва с коефициент от 1.43 за победа на старозагорския тим и подобно предложение не бива да бъде пропуснато.

 

Следобед пък Царско село е домакин на Левски. „Царете“ се намират с две точки пред своя съперник, но допуснаха 4 поражения в последните си 5 двубоя. В последния мач обаче, те надиграха Монтана с 4:3. Левски също загуби 4 от последните си 5 мача, но пък победата им дойде срещу 2-рия в подреждането Локомотив Пловдив. Отборът на Славиша Стоянович завършва годината с дерби срещу ЦСКА и победа срещу Царско село е много важна за настроение и самочувствие. Ефбет ни предлага ставка 2.09 за успех на „сините“, а подобен резултат не би бил никак изненадващ.

 

В неделя, на обяд, ЦСКА ще бъде домакин на Ботев Враца. „Армейците“ имат да играят мач във Лига Европа, но пък врачани също ще играят в четвъртък, така че кондиционно двата тима са поставени в еднакви условия. Едва ли има съмнение кой е по-добрия отбор и нашата прогноза е за категорична победа за възпитаниците на Бруно Акрапович.

 

Няколко часа по-късно, другия ни евроучастник Лудогорец ще посрещне Черно море в Разград. „Моряците“ традиционно играят много трудно срещу Лудогорец и всякакъв друг резултат, освен 1-ца, би бил огромна изненада.

 

В понеделник Локомотив Пловдив играе със Славия. „Белите“ са на последното място в класирането и вече са в позиция, при която всяка точка е с цената на злато. „Смърфовете“ унижиха Ботев в дербито на Пловдив, но ако изключим този мач, формата им в последните кръгове не е толкова постоянна. Все пак, момчетата на Сашо Тунчев притежават нужната класа и рутина да печелят безпроблемно подобни мачове и едва ли ще допусне някаква изненада.

 

Кръгът завършва в сряда, когато ще се изиграе опашкарското дерби между Етър и Монтана.

 

Гостите имат една точка за последните 6 кръга, докато „болярите“ започнаха да намират себе си и натрупаха 2 поредни победи (общо 4 поредни мача без загуба). Домакинската победа е оценена с коефициент от 2.45 от Ефбет, което си струва да се пробва, въпреки че залогът остава с високо ниво на риск.

 

 

 

Коментирай!

(при коментар без регистрация, написаното автоматично се проверява за спам!)

0 коментара

  1. Още от Футбол

Към началото

Следвай ни