Атанас Петканов и Надя Клисурка идват на 2 март в Габрово

Топ новина! Nadya-Klisurska
Надя Клисурска
Вицепремиерът Атанас Пеканов и заместник- министърът Надя Клисурска ще участват в информационна среща за регионалния центъра на социалните предприятия в Габрово

Atanas_Petkanov
Министерството на труда и социалната политика организира информационна среща за регионалния център на социалната и солидарната икономика в Габрово и услугите, от които субектите ще могат да се възползват, на 2 март от 11.00 часа в Ритуалната зала на Община Габрово. В срещата ще участват вицепремиерът Атанас Пеканов, заместник-министърът на МТСП Надя Клисурска и експерти по проекта П41 „Развитие на социалната икономика“. В събитието могат да се включат всички заинтересовани страни от Северен централен район.
В края на 2022 г. Габрово бе избран от Министерството на труда и социалната политика за един от шестте регионални центъра (фокус-точки) в страната, които ще развиват регионалния капацитет на модернизацията на предприятията от социалната и солидарната икономика. Дейността на регионалните центрове ще покрива териториално регионите по NUTS-2 и е част от проекта на МТСП П41 „Развитие на социалната икономика“, финансирана по Плана за възстановяване и устойчивост.

Коментирай!

(при коментар без регистрация, написаното автоматично се проверява за спам!)

0 коментара

  1. Още от България

Към началото

Следвай ни