23 гола паднаха в третия ден от турнира по минифутбол

Топ новина! <p>23 гола паднаха в третия ден от 23-я традиционен турнир
23 гола паднаха в третия ден о

23 гола паднаха в третия ден от 23-я традиционен турнир по минифутбол за Купата на Община Габрово. Тон дадоха шампионите за 2014-та и 2013-та - „ВАС Етъра“ и „Шести участък“, които се срещнаха в първи мач от предварителна група

Двата състава направиха динамичен, напрегнат и взривоопасен двубой, който приключи при голово реми. Обновеният състав на „ВАС Етъра“ беше в трудно положение, след като изоставаше с 0:2, но все пак успя да измъкне точката. Михаил Михалев даде аванс на „Шести участък“ в 12-та минута, а в 28-та Пепи Лятуу покачи на 0:2. В 30-та Красен Кръстев намали и върна интригата, а три минути преди края Емил Георгиев фиксира крайното 2:2.
Най-резултатния мач от началото на турнира до момента направиха отборите на „Копакабана“ и „Атлетико“ (Троян). Всъщност срещата беше нещо като монолог на „сините“ от „Копакабана“. Тимът от Троян пристигна в последния момент за мача, но първи успя да поведе в резултата с гол на Илиян Илиев. Това обаче само мотивира допълнително селекцията на Климент Велев. Пламен Меразов изравни в 8-та минута, а до почивката Християн Кожухаров заби хеттрик за 4:1.
През втората част головата фиеста във вратата на „Атлетико“ продължи. Петко Моровяков покачи на 5:1, Мартин Ангелов вкара за 6:1, а Ивайло Райнов направи резултата 7:1. Последваха нови попадения на Пламен Меразов, Петко Моровяков и Християн Кожухаров, а в последната минута Климент Велев оформи крайното 11:1.
Доста голове паднаха и в първия двубой от предварителна група V между отборите на „Валентин Петров 2004“ и „Цератицит“. Подсиленият отбор на „Валентин Петров 2004“ постигна убедителна победа, въпреки че нямаше чак толкова изразено превъзходство в мача. С реализаторски умения изпъкна Христо Минчев - Джими, който реализира четири последователни попадения във вратата на „Цератицит“ и пето, с което беше оформен крайният резултат 7:0. Между неговите голове на два пъти се разписа Васил Нанков.
По-късно вчера се изигра вторият двубой от първия кръг в група V, между „Община Габрово“ и „2 + 2“, както и първите два мача от предварителна група VI „Стеф-Венци Инс“ - „Бандолерос“ (Севлиево) и „Шивачите“ (Ловеч) - „Паралел“ (Севлиево).

Коментирай!

(при коментар без регистрация, написаното автоматично се проверява за спам!)

0 коментара

Към началото

Следвай ни