Световен ден за вътрешен мир ще отбележат в галерия „Христо Цокев"

<p>Международната асоциация Inner Peace Day предлага инициативата за отбелязване на
Световен ден за вътрешен мир щ

Международната асоциация Inner Peace Day предлага инициативата за отбелязване на Световен ден на вътрешния мир на 21 март от 18.30 ч. в Художествената галерия „Христо Цокев”.


Според организаторите велики личности като Махатма Ганди и Мартин Лутър Кинг са подчертавали, че не е възможно да се постигне мир, ако първо не открием мира в себе си. Затова от асоциация Inner Peace Day предлагат да се посвети един ден в годината на вътрешния мир и да се помогне за развитието на най-добрите качества на личността, чрез международна програма, последвана от кратка медитация. Медитацията може да помогне на всеки да открие вътрешния си мир и по този начин да допринесе за намаляването на конфликтите и агресията, продиктувани от индивидуалността.
Целта на проекта е да повиши осведомеността и съзнанието на младите хора и на хората от всички възрасти за необходимостта от постигане и установяване на вътрешен мир чрез медитация, за да осъзнаят и оценят истинската си същност. Събитието в галерия „Христо Цокев“ е безплатно.

Коментирай!

(при коментар без регистрация, написаното автоматично се проверява за спам!)

0 коментара

Към началото

Следвай ни