Шумен отново покорен от габровци

Водеща!
Shumеn-otnovo-pokorеn-ot-gabrovtsi
Седмица след огромния успех на Танцова школа „Лиана” при НЧ „Габрово - 2002” в град Шумен, пореден танцов състав на читалището взе участие в четвъртия Национален конкурс „Децата на България пеят и танцуват”.
Танцов ансамбъл „Сивек” се включи в танцовата надпревара с повече от 600 участника в 20 фолклорни състави от цялата страна с постановката си „Разходка”. В раздел „Надиграване” се явиха и училища с профил хореография, което повиши нивото на конкурса. Разделени в две възрастови групи, самодейни състави се състезаваха на общо основание с всички. „Напредналата група” на ансамбъла с 29 деца между 7 до 10-годишна възраст грабна първо място и радостта на участниците беше напълно заслужена. За постановката „Разходка” и за цялостни творчески успехи бяха отличени и ръководителите на ансамбъл „Сивек” при НЧ „Габрово - 2002” Валентина Маринова и Лилия Стойнова.

Коментирай!

За да коментирате, влезте в профила си или се регистрирйте. Ако нямате регистрация, може да се регистрирате тук. Можете директно да коментирате чрез профила си във Facebook.

0 коментара

Към началото
  1. Още от Култура

Календар

ПОН ВТО СРД ЧЕТ ПЕТ СЪБ НЕД

Адрес "100 вести"

И това го има"

Виц на деня