Представяне на албума на Райчо Кънев „Мой роден град”

Водеща! Hristo-Kidikov-sche-gostuva-na-priyatelya-si-Raicho-K-nev
Христо Кидиков ще гостува на приятеля си Райчо Кънев
Специален гост – Христо Кидиков

На 30 март (сряда) от 18:00 часа в Ритуална зала на Община Дряново нашият съгражданин Райчо Кънев ще представи своето творчество, събрано през годините в авторския албум „Мой роден град”.
Едноименната песен в албума „Мой роден град” е посветена на нашия град Дряново и още 20 авторски песни с различна тематика - романтични песни, песни за любовта, виното и обичта, ще бъдат представени в предбалканското градче.
Автор на музиката и всички текстове са написани от Райчо Кънев, а в албума безвъзмездно взеха участие доказани творци и музиканти от Дряново и региона, имена като Живко Пашанов, Славчо Илиев, Светлин Георгиев, Даниела Асенова, Светослав Рашков, Янко Янков, Иван Ковачев и Тодор Георгиев (DJ Teddy Georgo). Благодарим за високия професионализъм и на г-н Димитър Бончев, който се погрижи за прекрасната визия и обложка на албума.
Популярният и обичан български изпълнител Христо Кидиков прие поканата на ръководството на Община Дряново и ще гостува на своя приятел Райчо Кънев.
„Подкрепям такива проекти в страната, радвам се, че в тези тежки и трудни времена дори и в малките населени места и градчета като Дряново се отделят средства за култура и творчество. За мен ще бъде голямо удоволствие отново да се завърна и да гостувам в Дряново”, заяви легендарният изпълнител Христо Кидиков.
„Благодарим за подкрепата на кмета на Община Дряново г-н Трифон Панчев, на ОбС - Дряново и на целия екип, както и на всички хора, фирми и организации, които подадоха ръка и подкрепиха нашия проект”, заяви с радост Райчо Кънев.

Коментирай!

(при коментар без регистрация, написаното автоматично се проверява за спам!)

0 коментара

Към началото

Следвай ни