„Мистерията на българските гласове“ ни грабват с изцяло нова концертна програма

Топ новина! Kontsert-t-e-na-26-yuni-v-zala--B-lgariya-
Концертът е на 26 юни в зала "България"
Концертът е включен в програмата на 53-тото издание на Международния Фестивал Софийски музикални седмици.

  • В нея участват и Quarto Quartet, а музиката е създадена за двата състава от маестро Георги Андреев

  • Специален гост в програмата ще бъде Владимир Ампов – Графа, който ще изпълни с „Мистерията на българските гласове“ сингъла „Вековна гора“

Остават броени дни до първия за тази година концерт в България на хор „Мистерията на българските гласове“, очакван с нетърпение от феновете на българската музика. На 26 юни от 19 ч. в зала България световноизвестният вокален състав ще представи изцяло нова концертна програма, композирана и аранжирана от маестро Георги Андреев със специалното участие на музикантите от Quarto Quartet.

Концертът е озаглавен „Гласове и Струни“ и включва нови произведения написани за двата състава от Георги Андреев, както и с „нов прочит“ на известни произведения от дългогодишния репертоар на хора с участието сега на струнния квартет, сподели инициаторът на новия проект Бояна Бункова, продуцент и мениджър на „Мистерията на българските гласове“.

 

Концертът е включен в програмата на 53-тото издание на Международния Фестивал Софийски музикални седмици.

Специален гост в програмата ще бъде Владимир Ампов – Графа, той ще изпълни с „Мистерията“ сингъла „Вековна гора“ от едноименния си албум.

 

 



Коментирай!

(при коментар без регистрация, написаното автоматично се проверява за спам!)

0 коментара

Към началото

Следвай ни