Международни лауреати на Благородна Танева и GENESIS ORCHESTRA днес в Габрово

Уникалният GENESIS ORCHESTRA е под диригентството на Йордан Камджалов

Фондация „Йордан Камджалов“ организира национално турне на международни лауреати на известния цигулков педагог Благородна Танева по повод нейния 40-годишен юбилей като преподавател.

Благородна Танева е един от най-известните и международно признати преподаватели по цигулка.

За периода на своята досегашна преподавателска работа нейни ученици са спечелили над 800 награди от национални и международни конкурси. Свирили са в едни от най-престижните зали в света, многократно са били солисти на камерни и симфонични оркестри у нас и в чужбина, участвали са в редица телевизионни и радиопредавания. Най-талантливите развиват успешна солова дейност и заемат концертмайсторски места в известни европейски оркестри, преподават в елитни училища в Европа и Америка.

В концертите, дирижирани от изключителния маестро Йордан Камджалов, ще участват някои от най-известните ни цигулари - Зорница Иларионова, Яна Дешкова, Гергана Гергова и Цветомир Цанков, както и настоящи възпитаници на Благородна Танева от от Националното музикално училище „Любомир Пипков“, заедно с уникалния GENESIS ORCHESTRA.

Заповядайте и се потопете в необятния и завладяващ свят на музиката!

Дати на концертите:

27 октомври  - зала „Възраждане“, гр. Габрово

28 октомври – Драматичен театър, гр. Пловдив

Билети могат да бъдат закупени онлайн и на касите на Eventim, както и на касите Драматичен театър „Рачо Стоянов“ в град Габрово.

Коментирай!

(при коментар без регистрация, написаното автоматично се проверява за спам!)

0 коментара

Към началото

Следвай ни