Фермерски пазар на "Възраждане" в събота

Водеща! Bio-hrani-i-produkti-sche-se-t-rguvat-na-fermerskiya-pazar
Био храни и продукти ще се търгуват на фермерския пазар

Първият фермерски пазар в Габрово Ви очаква на 20 юни (събота) от 9:00 до 15:00 ч. на площад „Възраждане“ пред Община Габрово. В него ще вземат участие повече от 30 изложители - фермери, земеделци и производители не само от Област Габрово, но и от други съседни области.

Те ще Ви предложат здравословни и био храни, пчелни продукти, био козметика, лицензирани продукти от месо и вино от подбрани изби.
Всеки посетител ще може да дегустира предлаганите продукти и да оцени техния уникален вкус и качество.

 

Посетителите ще бъдат почерпени от наложени на пазара габровски марки, предлагащи традиционни за региона продукти. Дърворезба, керамика и работилнички по ръкотворчество ще разнообразят пъстрия фермерски пазар. Освен храна и напитки, на Фермерски пазар „ОТ БГ“ ще има и благотворителен щанд, организиран от „Габровските майки даряват надежда“. На него всеки желаещ ще може да се включи и да подкрепи Стефан Стефанов – обичания габровски логопед, който се бори с будната кома.

 

Фермерски пазар „От БГ“ се организира от рекламна агенция „Елмазови“ ООД в партньорство с Община Габрово и Областна дирекция „Земеделие“ Габрово към Министерството на земеделието, храните и горите.

 

Очакваме Ви на първия фермерски пазар в Габрово на 20.06 от 9:00 до 15:00 ч., където всичко ще е здравословно, био, еко, пивко и вкусно. Ще има демонстрации, дегустации и кауза, която си струва да подкрепим.

 

 

 

Коментирай!

(при коментар без регистрация, написаното автоматично се проверява за спам!)

0 коментара

  1. Още от Туризъм, търговия

Към началото

Следвай ни