„Янтра" победи „Локо"- Мездра в контрола

Двубоят беше част от подготовката на отбора за предстоящия двубой срещу „Монтана“
„Янтра“ се наложи с 4:1 над третодивизионния „Локомотив“ (Мездра) в проверка, играна вчера следобед на стадион „Христо Ботев“.

     Двубоят беше част от подготовката на отбора за предстоящия двубой срещу „Монтана“ от 26-я кръг на първенството във Втора лига в понеделник. 
    Контролата беше в две полувремена по 40 минути. През първата част „Янтра“ игра в състав: Християн Василев, Димитър Стоянов, Константин Иванов, Петър Вуцов, Валентин Цветанов, Даниел Гаджев, Айвън Ангелов, Кристиан Грозданов, Никола Ботев, Александър Петров и Васил Василев. Отборът ни поведе в 5-ата минута с попадение на Айвън Ангелов. Играчът с номер 10 в габровския състав се разписа след пробив отляво и асистенция на Валентин Цветанов. 
    В 23-ата минута „Локомотив“ получи правото да изпълни дузпа за нарушение на Константин Иванов, но Християн Василев отрази удара на Иван Кирилов от бялата тока и запази резултата. В 32-ата пък Валентин Цветанов можеше да увеличи преднината на „ковачите“, но топката се отби в десния страничен стълб на вратата.
    За вторите 40 минути “Янтра” излезе с изцяло нова единайсеторка. 

Борис Груев застана на вратата, а пред него действаха Божидар Томовски, Мартин Ангелов, Цветелин Радев, Ивайло Енчев, Ивайло Михайлов, Петър Казаков, Тони Иванов, Лъчезар Йорданов, Даниел Младенов и Емил Колев. Веднага след подновяването на играта Младенов и Колев отправиха по един опасен шут на сантиметри от вратата на гостите. В 49-ата минута Йорданов пусна добър пас за Емо Колев, той излезе сам срещу стража на гостите и го преодоля, но изпусна момента за изстрел и топката му беше избита. При последвалия ъглов удар Цветелин Радев с глава за втори път тресна гредата на „железничарската“ врата.

Две минути по-късно и Дани Младенов направи пропуск очи в очи с вратаря на тима от Мездра. Удар след корнер в 55-ата минута и рикошет в главата на Цветелин Радев доведе до равенство – 1:1, но “Янтра” бързо си върна преднината с великолепно попадение на Емил Колев. Той се разписа от воле след асистенция на Дани Младенов. Последваха две добри спасявания на Борис Груев и гол на Тони Иванов за 3:1. Той падна в 75-ата минута след пробив на Ивайло Енчев отляво и върната топка от аутлинията, която Иванов засече. Крайния резултат оформи капитанът Петър Казаков в последната 80-та минута с удар от воле и рикошет в гърба на футболист в червено-черен екип, който не остави шансове за реакция на вратаря.
Двубоят на “Янтра” с         “Монтана” в понеделник е с начален час 16:30 и ще бъде предаван пряко по “Диема спорт”.    

Коментирай!

(при коментар без регистрация, написаното автоматично се проверява за спам!)

0 коментара

  1. Още от Футбол

Към началото

Следвай ни