14 гола в седмия ден на турнира по минифутбол

Топ новина! -Intrigata-se-zapazi-do-sredata-na-vtorata-chast.-
Интригата се запази до средата на втората част.
Убедителни победи за „Карата ауто" и „ФК Стикс"в зала "Орловец"

Два много резултатни двубоя предложи седмия ден от 30-я турнир по минифутбол за Купата на Община Габрово. 
    В група II първа победа постигна „ФК Стикс“. Тимът, който се събра за участие в турнира, за да почете паметта на Велизар Лазаров-Вильо, надигра с убедителен резултат състава на „PLZV2“ във втория си мач от груповата фаза. Първото полувреме беше по-оспорвано и откриващото попадение в мача падна чак в 18-ата минута. Веселин Панчев разпечата вратата на „PLZV2“ за 1:0 на почивката. Интригата се запази до средата на втората част. Два бързи гола на „ФК Стикс“, дело на Даниел Дочев и Веселин Панчев, решиха всичко. Съставът от Палаузово рухна и получи още три гола в минутните до края. Николай Банов се разписа на два пъти, един гол добави и Божидар Ненов. С актив от 3 точки „ФК Стикс“ запази шансове за класиране на четвъртфиналите. За целта обаче отборът трябва да търси задължителна победа над „Тракиец“ в последния си мач от груповата фаза. Срещата е в петък от 19:00. „PLZV2“ е с две загуби до тук и няма шансове да продължи напред.

Орловец

В група III втора победа постигна „Карата ауто“. Селекцията на Веско Караколев записа убедителен успех срещу състава на „Чардафон 1919“. Още в 30-ата секунда Георги Николов разпечата вратата на Иван Иванов, а в 13-ата Станислав Събев удвои. 
    След почивката Иван Велев и Константин Йорданов в рамките на минута покачиха на 4:0, а малко по-късно се разписа и Денис Дачев. 
    При 5:0 Ивелин Лалев реализира почетно попадение за „Чардафон 1919“, а “Карата ауто“ отговори моментално с гол на Мартин Ботев за 6:1. Крайното 7:1 оформи в последните секунди Николай Георгиев. 
    Червен картон в края на срещата (втори жълт) получи Димитър Цонков, който ще пропусне последния мач на отбора си в групата. 
    С актив от шест точки „Карата ауто“ заема второто място във временното касиране в група III, с по-лоша голова разлика от лидера „Виктория“. 
    Двата състава ще определят победителя в групата в директен двубой, който ще се състои в понеделник, 29 януари, от 19:00.   

Коментирай!

(при коментар без регистрация, написаното автоматично се проверява за спам!)

0 коментара

  1. Още от Футбол

Към началото

Следвай ни