Записването за 30-я турнир по минифутбол е открито

Топ новина! Mnogo-atkraktivni-izp-lneniya-imashe-prez-2023-ta,-kogato--Titan-gard--specheli-Kupata
Много аткрактивни изпълнения имаше през 2023-та, когато "Титан гард" спечели Купата
Крайният срок е 12 януари

    Липсата на отопление в спортна зала „Орловец“ - известни са проблемите с местната "Топлофикация", постави под съмнение провеждането на традиционния турнир по минифутбол за Купата на Община Габрово, но няма да го провали. Въпреки не особено благоприятните температурни условия, в съобразяване с желанието на кандидат участниците, 30-ото издание на тази традиционна и будеща интерес надпревара ще се проведе в обичайния си период – в началото на новата година.
    Проявата отново ще даде възможност на всички аматьори и любители на футболната игра да демонстрират уменията си в спортна зала „Орловец“.
    Турнирът не е само за отбори от Габрово и в него при желание могат да се включат сформирани тимове от цялата страна.  Нямат право на участие само картотекирани състезатели в Първа професионална лига и Втора професионална лига за сезон 2023/2024 година, както и съдии, обслужващи проявата. За юношите възрастовата граница е навършени 16 години.
    Промени в правилата на турнира няма. Записването вече е отворено и ще продължи до 17 часа на 12-ти януари 2024 (петък). Същия ден от 18 часа ще се проведе техническата конференция, на която ще бъде теглен и жребият за първата фаза. Плановете са турнирът да стартира на 15 януари 2024.
    Записването е възможно онлайн. Формата за попълване може да бъде намерена на сайта на "Общински спортни имоти". В нея трябва да бъде записано името на отбора, лице за контакт и телефонен номер, електронен адрес, емблема на тима (лого) и имената на състезателите, които могат да бъдат от 6 до 15. От формата може да бъде изтеглена и бланката за медицински преглед на играчите. Предоставените възможности за заплащане на таксата за участие в размер на 200 лева са две – по банков път или на място в спортна зала „Орловец“.

Коментирай!

(при коментар без регистрация, написаното автоматично се проверява за спам!)

0 коментара

  1. Още от Футбол

Към началото

Следвай ни