Подаване на проекти в 20-то издание на конкурса Ideal Standard Баня на годината до 18-ти март

Топ новина! -V-konkursa-mogat-da-uchastvat-arhitekti,-interiorni-dizaineri,-studenti
В конкурса могат да участват архитекти, интериорни дизайнери, студенти
    За 20-та поредна година конкурсът Ideal Standard Баня на годината отправи предизвикателство към младите и утвърдените професионалисти, работещите в сферата на интериорния дизайн.

    В юбилейното издание те могат да подават проекти в категориите „3D проект с Atelier Collections“ и да представи осъществен проект - баня в категорията „Идеалната реализирана баня“.
    Крайният срок за подаване на проектите е 18 март. Организаторите на конкурса с нетърпение очакват кои проекти заслужено ще грабнат наградата „Баня на годината“ на жури, медии и публика.

    В конкурса могат да участват архитекти, интериорни дизайнери, студенти, както и всеки, които има интерес към проектирането и обзавеждането на пространството баня. 
    При оценката на проектите водещо за журито е спазването на критериите, с които трябва да е съобразен всеки проект. 
    За да подадете проекта си е необходимо да направите регистрация на официалния сайт на конкурса: https://thebathroom.bg/s/banianagodinata/
    Наградата за отличените на призовите места от жури, медии и публика ще посетят столицата на дизайна - Милано. 
    На тридневен семинар с Роберто Паломба в дизайн центъра на Ideal Standard победителите ще бъдат посветени в тенденциите и ролята на дизайна на банята в живота на хората. 
    Отличените на второ място ще посетят двудневен семинар в Ideal Standard Център за обучение в Севлиево. Те ще бъдат посветени в процеса на индустриализация на продуктите за баня, тънкостите в производството и ще се запознаят с голяма част от портфолиото на компанията. 
    Авторите на проектите, класирани на трето място ще получат предметна награда – иновативната термостатна душ система ALU+ в цвят розе. 

    Още за наградите вижте на https://thebathroom.bg/s/terms#awards
    Създайте идеалната баня! 
    Изразете себе си чрез нея! 

Коментирай!

(при коментар без регистрация, написаното автоматично се проверява за спам!)

0 коментара

  1. Още от Индустрия

Към началото

Следвай ни