Ела на среща с кандидата за кмет Николай Косев

Водеща!
Николай Косев - кандидат за кмет от МК „БСП за България“, с номер 68 в интегралната бюлетина

Открити приемни с гражданите на Габрово стартира Николай Косев, кандидат за кмет от МК „БСП за България“. В следващите дни той ще се срещне с габровци, за да обсъди с тях  приоритетите от програмата му, да отговори на въпросите им, да чуе мнението им по наболелите за общината проблеми. По време на приемните ще има и специално поставени кутии, в които всеки, който желае, може да напише писмо до Николай Косев. 
Първата среща на открито ще бъде в сряда от 9:30 до 13:00 ч. на улица „Радецка“ срещу магазин „Лили“. Заедно с кандидата за кмет ще бъдат и кандидатите за общински съветници от листата на „БСП за България“.
За Николай Косев и неговия екип няма неудобни въпроси, затова всеки, който иска да го попита нещо или да сподели мнение за бъдещето на Габрово, може да го направи и на неговата официална фейсбук страница  - Николай Косев – кандидат за кмет. 
„Искаме да възстановим диалога с гражданите, заедно с тях да вземаме решенията и да чертаем визията за развитието на общината ни. Да покажем един различен  модел на управление – прозрачно и отговорно. За мен е важно през целия четиригодишен мандат да има регулярна отчетност и на кмета, и на общинските съветници и на кметовете на населени места", заяви Косев. 


Следващите приемни на кандидата за кмет Николай Косев и кандидатите за общински съветници ще бъдат: 
11 октомври (сряда)    – кв. Младост от 17:00 до 18:30 ч. в парка срещу блок „Катюша“ 
12 октомври (четвъртък)    – на „Еса“ от 17:00 до 18:30 ч. срещу магазин „Радема“
13 октомври (петък)    – от 17:00 до 18:30 ч. в парка на „Колелото"
14 октомври (събота)    – от 9:30 до 13:00 ч. на ул. „Радецка“, срещу магазин „Лили“


Николай Косев - кандидат за кмет от МК „БСП за България“, с номер 68 в интегралната бюлетина


Материалите, свързани с местните избори на 29 октомври 2023 г., са платени публикации, предоставени от политическите партии и коалиции съгласно договори за отразяване на предизборната кампания.

 

Коментирай!

(при коментар без регистрация, написаното автоматично се проверява за спам!)

0 коментара

  1. Още от Избори

Към началото

Следвай ни