„Янтра 1919“ започна подготовка за елитната U19 с нов треньор

„Yantra-1919“-zapochna-podgotovka-za-elitnata-U19-s-nov-tren-or
„Янтра 1919“ започна подготовка за елитната U19 с нов треньор

С нов треньор започна подготовка за дебютния си сезон в елитното юношеско първенство U19 отборът на „Янтра 1919“.

Начело на тима застава Николай Василев, а на Светлин Иванов, който изведе състава до първото място в първенството на Зона Велико Търново, е предложена друга длъжност. „Управителният съвет предложи на досегашния треньор Светлин Иванов работа в клуба и му благодари за класирането на отбора в елита на юношеския футбол“, съобщи президентът на ФК „Янтра 1919“ Веселин Антонов.
Отборът ще води подготовката си на стадион „Априлов“. Нови имена в състава на този етап са Симеон Спасов и Мирослав Пенков, които идват от „Етър“ (Велико Търново), Радослав Филев, Калоян Велчев и Радослав Гатев от „Севлиево“. От играчите, които извоюваха първото място в зоната, остават Христо Цонев, Делян Дончев, Недко Стоянов, Мартин Ботев, Стефан Йорданов, Михаил Йосифов, Васил Цветков, Цанко Славов, Боби Атанасов, Димитър Кънчев, Даниел Тасев, Християн Михов и Айджан Идиризов. По селекцията продължава да се работи, като плановете са да се оформи група от 23-ма играчи.
Предвижда се привличането също на треньор на вратарите, лекар и масажист.
Първата контролна среща на тима по всяка вероятност ще бъде идния вторник, 10-и юли, срещу сборен отбор по футбол за юноши до 17 години на китайската провинция Хубей, който е на подготовка в Сливен. Планира се мачът да се проведе на стадион „Априлов“. На 14-ти юли „Янтра 1919“ ще гостува на „Берое“, на 18-и 21-ви ще премери сили с „Монтана“, на 25-ти ще играе със „Славия“ в София, а за 28-ми е предвидена проверка с мъжкия отбор на „Трявна“.

Коментирай!

(при коментар без регистрация, написаното автоматично се проверява за спам!)

0 коментара

  1. Още от Футбол

Към началото

Следвай ни