XXVII-ят турнир по футбол на малки врати ще има нов шампион

XXVII--at-turnir-po-futbol-na-malki-vrati-shtе-ima-nov-shampion
VIKI_10.jpg
Селекцията на Павлин Колев отпадна на четвъртфиналите в тазгодишното издание на надпреварата след категорично поражение с 1:5 от силния състав на „ММ Севлиево“

Севлиевци откриха с попадение на Милен Ванков в 10-та минута. В 16-та Добрин Петров покачи на 0:2 и при този резултат приключи първата част. След почивката върна надеждите на шампионите с попадение за 1:2, но само три минути по-късно Альоша Илиев възстанови разликата. Два гола в заключителните минути на Павлин Иванов приключиха спора и подсигури класирането на „ММ Севлиево“ в следващия кръг.

В битка за място на финала по-късно вчера съставът на Михо Боев и Милен Ванков срещна „Шести участък“. Другият полуфинален сблъсък беше между „Карата ауто“ и „БИС Секюрити“. След като елиминира на 1/8 финалите състава на „Делта гард“, „БИС Секюрити“ отнесе на четвъртфинала и подсиления със столични попълнения тим на „Pasta Gabrovo“ - трети в миналогодишното издание на турнира. Лекция на братя Кожухарови донесе успеха да селекцията на Григор Илиев. Воденият от Радослав Спасов тим на „Pasta Gabrovo“ поведе с гол на Николай Божов, но след това на сцената излезе Християн Кожухаров. В 13-та минута по-големият от двамата братя изравни с точно изпълнен 7 метров наказателен удар, а през втората част направи пълен обрат с още две попадения в 25-та и 30-та минути. В 32-та дойде ред и на Пламен да се разпише за 4:1, а в 34-та Християн с четвъртия си гол в мача покачи на 5:1. Крайното 5:2 оформи Христо малко преди края.

Коментирай!

(при коментар без регистрация, написаното автоматично се проверява за спам!)

0 коментара

Към началото

Следвай ни