Влекач изгоря край Севлиево

<p>В един от най-горещите дни изгоря товарен автомобил на главния
pozharna-gabrovo-8132.jpg

В един от най-горещите дни изгоря товарен автомобил на главния път София -Варна, в района на Севлиево.

В един от най-горещите дни изгоря товарен автомобил на главния път София -Варна, в района на Севлиево. Влекачът е унищожен напълно, съобщиха от Районната дирекция „Пожарна безопасност и защита на населението“-Габрово. Сигналът за горящия товарен камион е получен около 16,33 часа на 30 юни т. г. Към местопроизшествието веднага заминали четирима пожарникари със специализиран автомобил, но намесата им не успяла да спаси влекача. Причината за пожара е късо съединение в електрическа инсталация на автомобила, допълниха от пожарната.
Ден по-късно, на 1 юли т. г., малко след 7 часа сутринта, в габровската пожарна се получил сигнал за пожар в електрическото табло в сграда на ул. „Възраждане” в Габрово. При пожара няма пострадали хора и нанесени материални щети. Предпоставка за пожара е запален предпазител в таблото. Произшествието ликвидирали четирима пожарникари.
В изпепеляващата жега същия ден, в 21,50 часа, е получено съобщение за запалени сухи треви и храсти в землището на с. Батошево, Севлиевско. Двама пожарникари успели да се справят, преди огънят да нанесе материални щети.

Коментирай!

(при коментар без регистрация, написаното автоматично се проверява за спам!)

0 коментара

  1. Още от Закон и ред

Към началото

Следвай ни