Виктор Крушев дебютира с победа при 14-годишните

<p>Привлеченият в „Чардафон-Орловец“ от Велико Търново баскетболен специалист Виктор Крушев
Виктор Крушев дебютира с побед

Привлеченият в „Чардафон-Орловец“ от Велико Търново баскетболен специалист Виктор Крушев дебютира с победа като треньор на момчетата до 14 години. Вчера в „Орловец“ неговите подопечни победиха убедително горнооряховския „Л

С добри прояви като истински лидери на габровския тим се отличиха Димитър Алексиев, реализирал 16 точки, и Цветомир Минев – 15. Мачът бе от първия кръг на зона „Мизия“ при подрастващите, група „Б“. Втория си мач габровци загубиха от фаворита за първото място в зоната „Дунав“-Русе. В група „Б“ са съставите на „Чардар“-Троян, „Етър“-Велико Търново и „Зограф“-Трявна.
Виктор, който е възпитаник на водещата школа на „Черно море“ (Варна) и бивш съдия национална категория, заедно със съпругата с Анита Крушева, от лятото работят за развитието на баскетбола в Габрово и почеркът им вече се забелязва в играта на отборите. Анита ще е и преподавател, специалност баскетбол, в спортната паралелка на ПГТ „Пенчо Семов“, която ще стане факт от следващата учебна година.
Първата победа за сезона извоюваха: Александър Митев, Анимир георгиев, Валери Пейков, Габриел Танев, Димитър Алексиев, Димитър Андреев, Добромир Добрев, Крум Ахилей, Мартин Миланов, Мартин Тинчев, Павел Пенчев, Теодор Николов, Тихомир Стоянов и Цветомир Минев.

Коментирай!

(при коментар без регистрация, написаното автоматично се проверява за спам!)

0 коментара

Към началото