Велопоход „С колело за добро"

Водеща! Start-t-sche-b-de-daden-na-23-yuni-(nedelya),-v-11.00-ch.,-na-pl.-„V-zrazhdane“
Стартът ще бъде даден на 23 юни (неделя), в 11.00 ч., на пл. „Възраждане“
Петнадесет от участниците с най-голям късмет ще получат специални награди

    За четвърта поредна година любителите на колоезденето ще имат възможност да се включат в традиционния велопоход „С колело за добро“. Събитието се осъществява от ОбСНВ и Превантивно-информационен център по зависимости към Община Габрово, в партньорство с ОДМВР и колоездачен клуб „Янтра-Исполин“, и е по повод Международния ден за борба с наркоманиите и наркотрафика.

Стартът ще бъде даден на 23 юни (неделя), в 11.00 ч., на пл. „Възраждане“, като трасето включва: ул. „Скобелевска“ - ул. „Брянска“ - ул. „Хр. Смирненски“ - десен завой по ул. „Орловска“ - десен завой по ул. „Доктор Никола Василиади“ – ляв завой при Музей „Дом на хумора и сатирата“ по ул. „Брянска“ - ул. „Скобелевска“  - с финал: площад “Възраждане”.

Предварителната регистрацията дава възможност на участниците да спечелят награди. Те ще бъдат раздавани на шатрата, разположена на площад „Възраждане“, по време на събитието.

Петнадесет от участниците с най-голям късмет ще получат специални награди от традиционната томбола след края на велопохода.

Коментирай!

(при коментар без регистрация, написаното автоматично се проверява за спам!)

0 коментара

Към началото

Следвай ни