Вдигат два пететажни блока край Янтра

Топ новина! Vdigat-dva-pеtеtazhni-bloka-kraa-Yantra
Вдигат два пететажни блока край Янтра

Община Габрово обявява открита процедура за публично оповестен конкурс за учредяване право на строеж върху два имота общинска собственост, които се намират на ул. „Дунав“ в близост до новооткрития пешеходен мост.

 

Предназначението на имотите ще бъде за изграждане на пететажни сгради - могат да бъдат жилищни, като са допустими гаражи, офиси и търговски обекти. Имотите са в първа зона на Габрово, на границата с идеалния градски център, разположени на брега на р. Янтра. Кварталът е тих и спокоен, с напълно изградена инженерна инфраструктура, с модерни детски и спортни площадки, с налични паркингови и рекреационни площи. На близо се намират музей „Дом на хумора и сатирата“, Спортна зала „Орловец“, Детска градина „Слънце“, СУ „Райчо Каролев“, ПТГ „Д-р Никола Василияди“, както и множество заведения за хранене и развлечения, обекти за обществено обслужване и търговски обекти. Налични са всички комуникации.

Желаещите да участват в конкурса могат да получат необходимите за това документи от Центъра за информация и услуги на гражданите в сградата на Община Габрово от 29 август до 19 септември 2018 г. вкл. Цената на конкурсните документи e 60 лева с ДДС. Датата за провеждане на първия конкурс за двата имота е 20 септември 2018 г., но в различни часове за всеки от имотите - от 13.30 часа и от 15.30 часа. При неявяване на участници на първата обявена дата, или ако се е явил само един кандидат на първата обявена дата, ще се проведе повторен конкурс за двата имота на 28 септември 2018 г., отново в различни часове за всеки от имотите - от 13.30 часа и от 15.30 часа.

 

Коментирай!

(при коментар без регистрация, написаното автоматично се проверява за спам!)

0 коментара

Към началото

Следвай ни