В памет на Луи дьо Фюнес и Робин Уилямс е днешният ден от Смешен филм фест

<p>Посветен на 100-годишнината на големия френски комик Луи дьо Фюнес
В памет на Луи дьо Фюнес и Роб

Посветен на 100-годишнината на големия френски комик Луи дьо Фюнес и в памет на Робин Уилямс е днешният фестивален ден на петото издание на Смешен филм фест. В рубриката „Златни комедии“, които се прожектират безплатно за публиката, ще бъде

Тази комедия е малко популярна у нас, а Луи дьо Фюнес влиза в нея в една от най-забележителните си роли. Той играе невротичен бизнесмен, който търси подходящ мъж за бременната си дъщеря. Работата обаче се оказва доста сложна.
От 20 часа в конкурсната програма ще бъде представен американският филм „Тежка сватба“, с участието на Робин Уилямс и цяла плеяда звездни актьори - Робърт де Ниро, Аманда Сийфрид, Катрин Хейгъл, Топър Грейс, Сюзан Сарандън, Даян Кийтън. Режисьор е Джъстин Закам - писател и сценарист, завършил кино в Ню Йорк. Живее в Лос Анджелис и е известен с „Ритни камбаната с финес” (2007), „Тежка сватба” (2013) и „Звезден шанс” (2013).
Във филма отдавна разведена двойка се преструва на щастливо семейство, за да задоволи очакванията на биологичната майка на своя осиновен син, който е поканил всички на сватбата си. Де Ниро и Кийтън влизат в ролите на двамата родители, които бързо разбират, че да изиграеш миналото не е никак лесно.

 

Коментирай!

(при коментар без регистрация, написаното автоматично се проверява за спам!)

0 коментара

Към началото