Цветана Кюмюрджиева: При нас нещата се случват на 100 процента

Топ новина! Tsvеtana-KKummurdzhiеva:-Pri-nas-nеshtata-sе-sluchvat-na-100-protsеnta
ts.k-17-03-2020.jpg
Оказва се, че всички ученици и от Природоматематическата гимназия "Акад. Иван Гюзелев" се справят без проблем с електронното обучение. А също и техните учител, обяснява директорът на училището Цветана Кюмюрджиева:

"Всички наши ученици имат интернет, мобилни устройства. От понеделник сме си регистрирали в Microsft Teams, съвместна платформа на Майкрософт и Министерството на образованието. Направени са персонални кодове на всички учители и ученици, всички са регистрирани, комуникацията там е много лесна. Има и други електронни платформи, които могат да се ползват, но там всички трябва да въвеждат персонални кодове, докато в Microsft Teams всичко е дадено на базата на образеца, който сме внесли в началото на учебната година. За мен това е много добра платформа, продължават да качват в нея всичко, което е необходимо, за да се осъществи онлайн връзка на видео с учителите. При нас нещата се случват на 100 процента.

Знаете за виртуалната класна стая, там може да се осъществи диалог, да могат да бъдат задавани задачи за домашно. Децата са много доволни и въодушевени, така им харесва повече, отколкото по познатия начин на обучение.

Електронният дневник, който за втора година ползваме, също е много полезен. Сутрин става малко натоварено, като се включат много училища и ученици в интернет.

Учениците си създадоха затворени групи, в които са включени учителите, директора, за да виждаме какво се случва и как. Има пълна комуникация между нас и децата."

Коментирай!

(при коментар без регистрация, написаното автоматично се проверява за спам!)

0 коментара

  1. Още от Образование

Към началото