Третокласници от ОУ „Ран Босилек“ се включиха в „ДоброДелие“

Водеща!
Trеtoklasnitsi-ot-OU--Ran-Bosilеkk-sе-vklluchiha-v--DobroDеliее-
Третокласници от ОУ „Ран Босилек“ се включиха в „ДоброДелие“
След разговори за това защо трябва да правим "Добро" за другите и как се прави "Добро", се роди идеята на децата пространството около паметника на Ран Босилек да бъде направено така, че да е по-приятно за четене и разговори. Мястото е емблематично за габровци  и за гостите на града.
 След разговори за това защо трябва да правим "Добро" за другите и как се прави "Добро", се роди идеята на децата пространството около паметника на Ран Босилек да бъде направено така, че да е по-приятно за четене и разговори. Мястото е емблематично за габровци  и за гостите на града. Фигурата на четящото дете напомня винаги на малки и големии за детството - пъстро и весело като Патиланското царство. Всеки от нас завинаги остава "патиланец" - в мечтите и в приятелствата си.
С четки в ръка и усмивки, учениците боядисаха пейката до паметника на Ран Босилек. Подкрепиха ги и доброволците от X клас на ПМГ "Акад. Иван Гюзелев" в Габрово Ния Вичева, Велин Величков и Венелин Минчев. Те показаха на дело на третокласниците какъв е смисъла на идеята "Предай нататък". Децата разбраха, че доброто сближава хората, че в него могат да участват и малки, и големи. Разбраха, че доброто  винаги те прави щастлив.

Коментирай!

За да коментирате, влезте в профила си или се регистрирйте. Ако нямате регистрация, може да се регистрирате тук. Можете директно да коментирате чрез профила си във Facebook.

0 коментара

Към началото
  1. Още от Образование

Календар

ПОН ВТО СРД ЧЕТ ПЕТ СЪБ НЕД

Адрес "100 вести"

И това го има"

Виц на деня