Томислав Дончев, народен представител от ПП ГЕРБ: Всички, които ме коментираха през последните седмици, ще имат възможност да докажат думите си в съда

Предизборна обстановка, дори и остатъците от здрав разум изчезват. Затова
Томислав Дончев, народен предс
Предизборна обстановка, дори и остатъците от здрав разум изчезват. Затова не може да отговарям на всяка казана глупост, нямам време за това, защото сега не просто хора, а явни и тайни щабове и централи се занимават с мен.
Това са похватите на слабия, който няма аргументи, дори не смее да излезе със собствената си физиономия, а праща този или онзи да маскарят опонента му.  Ще напомня само, че това се случва за пореден път и интересното е, че никой не си взема поука от неуспеха на предишния. Политиката се превръща не само в работа по опорни точки, а в редене на мазни лекета, от което губят всички и най-вече гражданите.
Искате ли да ви припомня някои стари опорни точки още от 2007 и следващите години: Че произхождам от застрахователна силова бригада, че съм се договорил да приемем всичкия софийски боклук, да не коментирам дълъг списък с кандидати, които са ме създали, обучили или вземали решения вместо мен…
Последните седмици обаче се стигна дъното, освен мошеник и аферист, които са стари опорни точки, вече имаме и нови щрихи в мрачния ми образ - превратаджия (носи чували с бюлетини по тъмна доба) и убиец (поръчвам убийства)! Единственото хубаво в тази ситуация е, че след като стигнем дъното, където е най-лепкавата тиня, няма друг път освен нагоре. 
В България, поне на книга, има свобода на словото и всеки може да говори, каквото си поиска, като разбира се, носи отговорност за думите си. Затова и всички, които ме коментираха през последните седмици, ще имат възможност да докажат думите си в съда. Става дума за няколко иска, насърчих и всички засегнати, заради атаките срещу мен, също да си търсят правата. 

Коментирай!

За да коментирате, влезте в профила си или се регистрирйте. Ако нямате регистрация, може да се регистрирате тук. Можете директно да коментирате чрез профила си във Facebook.

0 коментара

Към началото
  1. Още от Адрес "100 Вести"