Станислав Иванов се разписа за „Ливърпул”!

Топ новина! <p>Габровският талант Станислав Иванов отбеляза гол още в първата си
Станислав Иванов се разписа за

Габровският талант Станислав Иванов отбеляза гол още в първата си контрола с екипа на „Ливърпул“.

Стас от понеделник е в Англия, на едноседмични проби в петкратния шампион на Европа, и във вторник участва в приятелски мач срещу холандския „АДО Ден Хааг“. 15 годишният нападател, който е част от отбора U17 на „Левски“, изигра цял мач за „Ливърпул“ и реализира второто попадение за мърсисайдци в двубоя завършил при резултат 2:3. Той получи пас в коридор, пое добре топката и излезе сам срещу вратаря на гостите, след което безпроблемно го преодоля.
След срещата Стаси сподели, че нивото е много високо и се играе много бърз футбол. Относно своето представяне в срещата момчето каза: „Има какво да се желае още, но все пак да влезеш директно в мач, без да си направил тренировка с тима, не е много лесно“.
Станислав ще остане в Ливърпул до края на седмицата. Утре той ще има възможността да направи обиколка на митичния „Анфийлд“, да се запознае с историята на клуба и види спечелените трофеи.
Междувременно стана ясно, че втората контрола, в която габровският талант трябваше да вземе участие, срещу „Стоук Сити“ в събота, е отложена и няма да се състои. Така Стаси ще участва само в тренировъчни занимания до края на седмицата, в които ще бъде наблюдаван внимателно от специалистите в „Ливърпул“.

Коментирай!

(при коментар без регистрация, написаното автоматично се проверява за спам!)

0 коментара

Към началото