СРИГ отчита първата година, ще награждава дарителите

<p>Довечера Сдружението на работодателите и индустриалците в Габрово награждава своите
СРИГ отчита първата година, ще

Довечера Сдружението на работодателите и индустриалците в Габрово награждава своите дарители, информира неговият председател Мариян Костадинов.

По време на „Пролетното събитие“, както го нарече той, ще бъде направен своеобразен отчет за дейността на сдружението и инициативите, които е реализирало то през 2014 г., която е и неговата първа година от учредяването му.
„100 вести“ припомня, че основните инициативи, върху които работи през миналата година Сдружението на работодателите и индустриалците, бяха свързани с отбелязването на 137 години от героичните Августовски боеве на Шипка и изданието „Дързостта да бъдеш първи“. И двете, реализирани с подкрепата не само на бизнеса, но и на държавни и общински институции от Габрово и Стара Загора - Държавен архив, габровският Регионален музей, Национален музей „Шипка-Бузлуджа“, библиотека „Априлов-Палаузов“, РИО, Ротари клуб, на цялата габровска общественост. Само за подготовката и провеждането на събитията, свързани с годишнината от боевете на Шипка, членовете на бизнес сдружението бяха осигурили над 100 хил. лева.

Коментирай!

(при коментар без регистрация, написаното автоматично се проверява за спам!)

0 коментара

  1. Още от Индустрия

Към началото