Руснаците отпразнуваха титлата с Григорий Лепс и "Рюмка водки на столе"

Препоръчана! Superzvezdata-na-Rusiya-Grigorii-Leps-idva-v-B-lgariya
Суперзвездата на Русия Григорий Лепс идва в България

Олимпийските шампиони по хокей на лед отпразнуваха победата си с песен на руската суперзвезда Григорий Лепс, който ще зарадва родните фенове с концерт на 3 ноември в Арена Армеец.

Олимпийските шампиони по хокей на лед отпразнуваха победата си с песен на руската суперзвезда Григорий Лепс, който ще зарадва родните фенове с концерт на 3 ноември в Арена Армеец. След като руснаците грабнаха златото след епичен финал с Германия, подобаващо поляха дългоочакваната титла с много настроение и шампанско в компанията на един от най-известните хитове на легендарния изпълнител „Рюмка водки на столе“.

От своя страна Лепс също не пропусна да отбележи първата олимпийска титла на Русия като самостоятелна държава, след разпада на СССР. Той публикува в официалния си профил във Facebook и Instagram именно видеото, в което хокеистите се поздравяват в съблекалнята след финала и празнуват на фона на неговата песен. Коментарът на звездата към поста е: „Честита победа, момчета!“.

Може да видите въпросното видео на следния линк: https://goo.gl/FVsTtX
Григорий Лепс - Рюмка водки на столе (Official Video):
https://www.youtube.com/watch?v=42t-NCCbShQ

България е част от световното турне на Григорий Лепс, което е посветено на 55-годишния юбилей на изпълнителя. Първият голям концерт на Лепс у нас е на 3 ноември в Арена Армеец. Билетите за шоуто са на цени от 40 лв. до 70 лв. и могат да бъдат закупени от мрежата на Eventim в цялата страна и online.
VIP пакети за събитието можете да закупите от bileti365.com.
Организатор e Moko Solution.

Коментирай!

(при коментар без регистрация, написаното автоматично се проверява за спам!)

0 коментара

  1. Още от Музика

Към началото