Продуктите на „Vernada“ с отличия от „Светът на млякото“

Водеща! 	Продуктите на фирмата от Горна Росица „Vernada” бяха отличени от
Продуктите на „Vernada“ с отличия от „Светът на млякото“

Продуктите на фирмата от Горна Росица „Vernada” бяха отличени от 10-то юбилейно издание на Международното изложение „Светът на млякото“, което се проведе в Интер Експо Център в София. По време на изложението компанията за здравословни храни се представи

СТЕФКА БУРМОВА
Продуктите на фирмата от Горна Росица „Vernada” бяха отличени от 10-то юбилейно издание на Международното изложение „Светът на млякото“, което се проведе в Интер Експо Център в София. По време на изложението компанията за здравословни храни се представи с осем нови изделия, между които хумус с киноа, хумус с червено цвекло, хумус с моркови и др.
Със златен медал и диплом за качествен и оригинален пазарен продукт е отличена източната салата хумус с лимец. Минка Андреева участва с 8 нови изделия от продуктова листа на Вернада – хумус с киноа, с червено цвекло, с моркови и др.
„Vernada” получи и грамота за активна подкрепа и участие в кампанията „Купувам българското“ на БНТ2, която лично Екатерина Генова връчи на собственичката на компанията от Горна Росица.
Над 450 фирми от страната и чужбина са участвали в тазгодишното юбилейно издание на изложението в София, което освен на „Светът на на млякото“ включваше още „Месомания“, „Салон на виното“, „Интерфуд&дринк и Сихре“.

Коментирай!

(при коментар без регистрация, написаното автоматично се проверява за спам!)

0 коментара

  1. Още от Индустрия

Към началото