Прочутият „Флекс балет Русия” завладя сърцата на публиката с новото шоу „Фанатика”

uploads/news_imgs/flexx balet russia_1_640x480_640x480.JPG
Прочутият „Флекс балет Русия” завладя сърцата на публиката с новото шоу „Фанатика”
Това бе среща на руското танцово изкуство със съвременната хореография - екстремни танци, визуални ефекти и много емоционална атмосфера. „Флекс балет Русия” пристига в България като част от световното си турне през тази и следващата година, което включва градове от цяла Русия, Китай, Германия, Франция, Италия, Швеция.

Вела Лазарова

Това бе среща на руското танцово изкуство със съвременната хореография - екстремни танци, визуални ефекти и много емоционална атмосфера.

„Флекс балет Русия” пристига в България като част от световното си турне през тази и следващата година, което включва градове от цяла Русия, Китай, Германия, Франция, Италия, Швеция. В България те пристигат от Финландия и на 16 декември е бил първият им концерт във Варна.

След Бургас и Стара Загора, на финала на 21 декември трупата направи грандиозен шоу спектакъл в Спортната зала в Габрово.

„Нашето желание бе предколедно да заредим емоционално нашата аудитория с това необикновено 3D шоу. В състава са 23 танцьора - жени и мъже. Хореографията е дело на Полина Кабанкова и Сергей Кабанков, които са и участници в спектакъла.

Руската класическа школа е в основата на всеки един танц. В момента успешно навлиза модернизирането на балетното изкуство. Публиката ще види нещо ново и визуално и като пърфоманс. Всеки един танц е част от цялата представена история.

Миналата година балетът направи фурор със спектакъла „Елементи” в НДК - София, а сега с „Фанатика” артистите в отделни сцени разказват историята за отношенията между мъжа и жената. Новото шоу завладява сърцата с невероятна пластичност, динамика и движения в танците, които предават на зрителя човешките взаимоотношения - страст, омраза, приятелство, неудържимост, влечение, нежност, любов. По време на спектакъла танцьорите сменят над 100 костюма. Прима балерината Ана Кокошина танцува и в костюм с над 3000 залепени огледалца”, отбеляза организаторът от българска страна Елена Лозанова.

Трупата „Флекс балет” е от Новосибирск, с трима души от Казахстан. Те са често канени за откриване на нови брандове като новото лого на „Пепси” в Шанхай.

След Габрово „Flexx ballet” напуска България и отлита за Москва.

Коментирай!

(при коментар без регистрация, написаното автоматично се проверява за спам!)

0 коментара

Към началото

Следвай ни