Призови место от национални конкурси за "Св. св. Кирил и Методий"

Teodora-i-Reneta
Теодора и Ренета

Автор: Пепа Христова

Ученици от OСНОВНО УЧИЛИЩЕ „СВЕТИ СВЕТИ КИРИЛ И МЕТОДИЙ“ ГАБРОВО спечелиха призиви места от няколко национални и международни конкурса.

 В V Всероссийского конкурса с международным участием среди обучающихся в образовательных организациях общего, профессионального и высшего бразования „Зелёные технологии глазами молодых - 2019“, ученичката МОНИКА ВАЛЕНТИН РЪЖДАНОВА от 7 в клас е наградена с „ДИПЛОМАМИ ПОБЕДИТЕЛЯ“.

В Националния конкурс ,,МОРЕТО НЕ Е ЗА ЕДНА ВАКАНЦИЯ”- 2019 Г.организиран от МИНИСТЕРСТВО НА ОБРАЗОВАНИЕТО И НАУКАТА, НАЦИОНАЛЕН ДВОРЕЦ НА ДЕЦАТА, РЕГИОНАЛНО УПРАВЛЕНИЕ НА ОБРАЗОВАНИЕТО- БУРГАС, ОБЩИНА БУРГАС И ЦЕНТЪР ЗА ПОДКРЕПА НА ЛИЧНОСТНОТО РАЗВИТИЕ – БУРГАС, РЕНАТА-КРИС ЯРОСЛАВОВА АЛТЪНОВА от 6 в клас зае първо място в раздела ,,Мултимедийна презентация”. Тя е наградена с „Диплом“ и „Грамота“. В 16 НАЦИОНАЛЕН КОНКУРС ”ЗЛАТНА ЕСЕН – ПЛОДОВЕТЕ НА ЕСЕНТА” СЕВЛИЕВО 2019“, организиран от МИНИСТЕРСТВО НА ОБРАЗОВАНИЕТО И НАУКАТА, НДД – СОФИЯ, ОБЩИНА СЕВЛИЕВО и ЦПЛР - ДЕТСКИ КОМПЛЕКС „Й.ЙОВКОВ”, ТЕОДОРА ДАНИЕЛОВА ПЕТРОВА от 5 а клас в РАЗДЕЛ: СТИХОТВОРЕНИЕ, ЕСЕ, СЪЧИНЕНИЕ зае ІІ МЯСТО.

Моника и Никол

В конкурса „АЗ ОБИЧАМ ЧЕРНО МОРЕ ”- 2019, организиран отМИНИСТЕРСТВО НА ОБРАЗОВАНИЕТО И НАУКАТА, ОБЩИНА НЕСЕБЪР, НАЦИОНАЛЕН ДВОРЕЦ НА ДЕЦАТА и
ОБЩИНСКИ ДЕТСКИ КОМПЛЕКС се получиха следните резултати: Раздел ФОТОГРАФИЯ 3 място ТЕОДОРА ДАНИЕЛОВА ПЕТРОВА, 11 години; 5 А клас 4 място НИКОЛ ГЕОРГИЕВА ДИМИТРОВА, 12 години, б Б клас РЕНАТА–КРИС ЯРОСЛАВОВА АЛТЪНОВА 6В, 12 години Раздел ПРОЗА 4 място РЕНАТА–КРИС ЯРОСЛАВОВА АЛТЪНОВА 6В, 12 години Всички класирани получиха „Диплом“. Конкурсът е част от програмата на община Несебър за отбелязване на 31 октомври – Международния ден на Черно море. Целта на конкурса е да привлече вниманието на младите хора към красотата на Черно море и крайбрежието, важността им за икономиката на нашата страна, вредите от замърсяването на крайбрежната зона, причинена от човешката дейност и да провокира активно екологично поведение за намаляване на отпадъците по плажната ивица и в морето.

Коментирай!

(при коментар без регистрация, написаното автоматично се проверява за спам!)

0 коментара

Към началото
  1. Още от Образование

Календар

ПОН ВТО СРД ЧЕТ ПЕТ СЪБ НЕД

Адрес "100 вести"

И това го има"

Виц на деня