Призът „Ичибан“ на „Тойота” е за “Венци Габрово”

През 2013 г. “Венци Велико Търново” получи наградата “Ичибан” на
Призът „Ичибан“ на „Тойота” е
През 2013 г. “Венци Велико Търново” получи наградата “Ичибан” на Toyota за пълна удовлетвореност на клиентитеС европейската награда „Ичибан“ за пълна удовлетвореност на клиентите за тази година, която е и най-високото отличие на „Тойота Мотор Европа“, е у

Това е третото отличие за дилърство, което „Тойота Венци“ получава, след като през 2010 и 2013 г. носител на наградата е било представителството във Велико Търново. Търговското представителство на японската марка в Габрово е отличено с наградата за постигане на най-високи резултати за клиентска удовлетвореност както в продажбите, така и в следпродажбената дейност. Според Венцислав Маринов присъдената награда е в резултат на последователната дейност при следване на основния принцип на „Тойота“ „Клиентът на първо място“.
Церемонията по награждаването на отличените дилъри ще се състои в Мадрид на 4 юни 2015 г.
Думата „ичибан“ произлиза от японската фраза „Окиакусама Ичибан” и означава „Клиентът на първо място”. От учредяването на наградата през 2007 г. до момента резултатите на представителствата на „Тойота“ в Европа по отношение на клиентската удовлетвореност са се повишили с 43% в продажбената дейност и с 34% в следпродажбената дейност, според данните на вътрешното проучване на удовлетвореността на клиентите на „Тойота“ в Европа.

Коментирай!

(при коментар без регистрация, написаното автоматично се проверява за спам!)

0 коментара

  1. Още от Индустрия

Към началото