През 2015 г. Община Габрово няма да увеличава местните данъци и такса битови отпадъци

	През 2015 г. Община Габрово няма да увеличава местните данъци
През 2015 г. Община Габрово ня
През 2015 г. Община Габрово няма да увеличава местните данъци и такса битови отпадъци. Това заяви вчера кметът Таня Христова на публичното обсъждане на проектобюджета за 2015 г. на Община Габрово

В Ритуалната зала на Общината присъстваха граждани, представители на неправителствени организации, общински съветници. Направи впечатление, че за разлика от други години този път повече габровци проявиха интерес към обсъждането.
Кметът Таня Христова заяви още веднъж, че разчитат на мнението и предложенията на граждани за разходването на бюджета през следващата година. Мотивирайки се с това, че все още не е приет държавният бюджет, тя представи намеренията на Общината за реализирането на инфраструктурни обекти по програми на Европейския съюз и от собствения бюджет. Кметът направи преглед и представи всички проекти, по които Общината ще кандидатства по новите оперативни програми. Тя направи и анализ на големите инфраструктурни проекти, които се извършват и трябва да бъдат завършени през 2015 година - регионалното депо за отпадъци и водният цикъл на Габрово. Главният финансист на Общината Христина Александрова представи около 10 предложения на граждани и неправителствени организации, които са постъпили в Деловодството във връзка с бюджета на Община Габрово за 2015 година.

Коментирай!

(при коментар без регистрация, написаното автоматично се проверява за спам!)

0 коментара

Към началото