ПП БАСТА откри предизборната си кампания под мотото „За да ни чуят в Европа!”

	Под мотото „За да ни чуят в Европа!“ ПП БАСТА
ПП БАСТА откри предизборната с
Под мотото „За да ни чуят в Европа!“ ПП БАСТА откри в събота на историческия връх Шипка предизборната си кампания за предстоящите избори за Европейски парламент.

 „Най-важното, заради което сме тук, е да кажем „БАСТА“ на снизходителното отношение на Европа към България – заяви пред множеството симпатизанти на БАСТА водачът на листата Мирослав Найденов. - Европа, която говори за две скорости и причислява България към втората скорост. Казваме „БАСТА“, за да променим това в името на бъдещето на всички ни, но най-вече на нашите деца и родители“. Той призова всички да гласуват с номер 12 на 25 май.
В обръщението си към присъстващите втората в листата, секретарят на Управителния съвет на ПП БАСТА  Мария Кунина подчерта, че единствената партия, която е заявила, че ще даде път на младите и го е направила наистина, е БАСТА. „Затова съм радостна, че толкова много позитивни и усмихнати хора, каквито има тук сред нас, подкрепят това рисковано, но по наше мнение правилно решение“, обобщи тя. 
Емил Димитров, който е последен в листата на ПП БАСТА за предстоящите избори за Европейски парламент, поздрави присъстващите и даде заявка, че ветераните в партията няма да позволят младите хора, които са кандидатите на БАСТА за евродепутати, да се страхуват да тръгнат по пътя, по който поемат днес. Именно затова листата на БАСТА започва и свършва с членове от Съвета на ветераните на партията: „Заградихме тези хора от двете страни, за да не ги мачкат“, категоричен беше Димитров. Слоганът на БАСТА за настоящата предизборна кампания е „БАСТА! За да ни чуят в Европа!“ Номерът на партията в бюлетината за избор на членове на Европейския парламент е 12. Водач на листата е Мирослав Найденов. 

Коментирай!

(при коментар без регистрация, написаното автоматично се проверява за спам!)

0 коментара

Към началото