Популярни футболисти ще играят в първия турнир за ветерани под патронажа на Иван Вуцов Топ новина!

<p>    Отборите на „Левски” (София), „Черно море” (Варна), „Ботев” (Пловдив),
Популярни футболисти ще играят

    Отборите на „Левски” (София), „Черно море” (Варна), „Ботев” (Пловдив), „Спартак” (Плевен), „Черноморец” (Бургас) и „Янтра” (Габрово) ще вземат участие в дебютнот

    Отборите на „Левски” (София), „Черно море” (Варна), „Ботев” (Пловдив), „Спартак” (Плевен), „Черноморец” (Бургас) и „Янтра” (Габрово) ще вземат участие в дебютното издание на футболния турнир за ветерани, който ще се проведе под патронажа на Иван Вуцов. Интригуващата проява е насрочена за 10 и 11 декември, а арена на двубоите ще бъде Спортна зала „Орловец”.  Тимовете, които ще бъдат съставени от футболисти над 40 г. ще бъдат разделени в две предварителни групи. В тях ще се играе по системата „всеки срещу всеки”.  Тези двубои ще бъдат в първия ден, на 10 декември, от 12 до 20 часа. В 10 ч. ще започнат финалните двубои, за 5-6-то, 3-4-то и 1-2-ро място. Срещите ще бъдат с времетраене 40 мин. (2 х 20 мин.) и интересното е, че всяка ще завършва с изпълнението на дузпи за по-голяма атракция. Ударите от бялата точка няма да влияят върху резултата от срещите. Те ще бъдат определящ фактор, само ако редовното време е завършило при равенство. Пред габровските любители на футболната игра ще се изявяват добре познати играчи от близкото минало. В състава на „Левски” ще бъдат Емил Спасов, Стефан Павлов – Фифи Перото, Красимир Коев, Георги Тодоров и др. „Ботев” (Пловдив) ще пристигне със змс Видин Апостолов, носителят на златната обувка Георги Славков и рекордьорът по участия в „А” група Марин Бакалов. Игралият на световното първенство в Мексико`86 Пламен Гетов ще води плевенския „Спартак”. Бившият му съотборник в националния Живко Господинов се очаква да бъде с екипа на „Черно море” заедно с рекордьора по отбелязани голове за „моряците” Стефан Богомилов, Валентин Станчев и др. В „Черноморец” пък вероятно ще бъдат Иван Притъргов, Николай Русев – Джангъра, Владо Стоянов, Любо Шейтанов и др. Да облекат отново екипа на „Янтра” са поканени Гошо Павлов – Джаза, Васил Тачев, Веско Ганчев, Тошко Цветков, Николай Илиев – Галибата, Данчо Мурлев, Красимир Ибришимов, Недялко Недев, Петко Петков и др. Треньорският пост ще бъде предложен на бившия наставник на „Янтра” и националния отбор по футбол Пламен Марков. Ръководството на срещите също ще бъде поверено на рефери-ветерани, Сред спряганите имена са Георги Цветанов – Голямата баничка, Ичко Лозев, Георги Нарлев, Камен Алексиев, Йосиф Ронков и др.

Коментирай!

За да коментирате, влезте в профила си или се регистрирйте. Ако нямате регистрация, може да се регистрирате тук. Можете директно да коментирате чрез профила си във Facebook.

4 коментара

 • Потребител
  2010-11-25 21:08:28

 • Потребител
  2010-11-25 21:09:38

  Веско Ганчев е номер 1 !!!!!!!!!!!!

 • Потребител
  2010-11-25 21:12:17

  Веско Ганчев е най добрият нападател на Янтра FOREVER.........

 • Потребител
  2010-11-25 22:26:41

  Веско Ганчев-само хубави неща....беше номер 1-но и си остава...

Към началото
 1. Още от Футбол