Победителите от „Купата на Coca-Cola” ще тренират в школата на Кристиано Роналдо

Топ новина! <p>Тази година „Купата на Coca-Cola” ще даде възможност на 10
RadostTodorova_Coca-Cola-3261.jpg

Тази година „Купата на Coca-Cola” ще даде възможност на 10 ученици от страната да прекарат няколко дни в една от най-известните школи в света – тази на „Спортинг“, Лисабон. Спортният лагер ще бъде голямата награда за тима,

Тази година „Купата на Coca-Cola” ще даде възможност на 10 ученици от страната да прекарат няколко дни в една от най-известните школи в света – тази на „Спортинг“, Лисабон. Спортният лагер ще бъде голямата награда за тима, който покаже своите най-добри футболни умения по време на финала на турнира, който ще е проведе между 9-11 юни в Русе.
Победителите в най-големия междуучилищен футболен турнир ще могат да посетят един от най-известните стадиони в света Жозе Алваладе, както и музея на отбора. Освен с успешния си отбор, футболният гранд „Спортинг“ е прочут още със своята футболна школа. Тя е спомогнала за създаването на някои от най-добрите португалски играчи като Луиш Фиго, Луиш Нани, Кристиано Роналдо и Рикардо Куарежма. Школата е първата и единствена спортна академия в Европа, която получава сертификат за качество ISO9001:2008.
Тази събота 33 отбора от Варна и региона ще се изправят един срещу друг в решаваща битка в Технически университет – Варна (ул. Студентска 1) от 10.00 часа. Те ще определят победителя, който ще играе на големия финал между 9 и 11 юни.
Освен много емоции на зеления терен, страхотни игри и подаръци очакват всички дошли да подкрепят своя любим отбор. Тийн идолите Ицака, Радост Тодорова и Недко, част от „Играчи FC” ще се присъединят към тях, за да направят съботния ден незабравим.
Повече информация можете да намерите на фейсбук страницата на „Купата на Coca-Cola”: https://www.facebook.com/CopaCocaCola.bg и на: https://kupata.bg/

Коментирай!

(при коментар без регистрация, написаното автоматично се проверява за спам!)

0 коментара

Към началото