Пламен Георгиев не е подписвал писмо на Николай Мънчев до кмета на Габрово

Топ новина! <p>В сряда
1-podpisi-8798.jpg

В сряда "100 вести" публикува чернова на писмо от 5 футболни клуба до кмета на Габрово и председателя на ОбС. В оригиналния документ няма подпис на петия клуб - ФК "Янтра Габрово"

Редакцията на вестник „100 вести“ се извинява на председателя на Управителния съвет на футболен клуб „Янтра Габрово“ Пламен Георгиев за допуснатата груба грешка, която има отношение към т. 11 на днешното заседание на Общински съвет - Габрово - „Финансово подпомагане на футболните клубове за спортен сезон 2017-2018 г.“.
На втора страница в броя от 28 юни 2017 г. публикувахме чернова на Писмо до кмета на Община Габрово Таня Христова, председателя на ОбС Лена Георгиева и общинските съветници, в което се изразява категоричното несъгласие с проекта на решение за финансово подпомагане на футболните клубове, който ще се обсъжда днес следобед в ОбС - Габрово.
В края на писмото стоят имената на Николай Мънчев, Георги Гатев, Христо Кирилов, Димо Влахов и Пламен Георгиев - председатели съответно на УС на ФК „Янтра 1919“, ДЮФК „Янтра 2013“, ФК „Чардафон 1919“, ФК „Орловец 94“ и ФК „Янтра Габрово“.
В оригиналното писмо, изпратено на 26 юни 2017 г. до цитираните получатели, няма подпис на Пламен Георгиев.
Преди да излезе вестникът, на 27 юни 2017 г. Пламен Георгиев изпраща писмо с подпис и печат на ФК „Янтра Габрово“ до същите получатели - Община и ОбС, в което се казва, че е упълномощен да изрази позицията на клуба.
Цитираме дословно:
„Уважаема г-жо Христова,
Уважаема г-жо Георгиева,
Във връзка с постъпило при нас писмо от г-н Николай Мънчев относно предстоящо разглеждане на предложение на Кмета на Община Габрово, касаещо финансовото подпомагане на футболните клубове в гр. Габрово, съм упълномощен от УС на ФК „Янтра Габрово“ да изразя следната позиция:
Изцяло подкрепяме внесеното за разглеждане предложение N К132/16.06.2017 г. от г-жа Нела Рачевиц и в тази връзка декларираме, че УС и аз като Председател ще призовем всички наши членове и футболисти да се влеят в този клуб, който бъде определен за приоритетно подпомагане на база обективни критерии.Считаме, че по този начин ще се сложи край на роенето на футболни клубове, ще се съхрани спортната база и ще се постигнат така желаните от футболната общественост резултати. дата: 27.06.2017 г. гр. Габрово.
С Уважение
Председател на УС:
(Пламен Георгиев)“
От името на редакцията с Пламен Георгиев се срещна Бояна Пенчева и поднесе извинения. Благодарим на г-н Георгиев за разбирането.

Коментирай!

(при коментар без регистрация, написаното автоматично се проверява за спам!)

0 коментара

Към началото