Първият тест на Фернандо Алонсо на Инди500 live

Топ новина! <p style=    Любителите на моторните спортове ще могат да" />
fernando-6194.jpg

    Любителите на моторните спортове ще могат да наблюдават директно първия тест на Фернандо Алонсо на болид от Инди500.

    Любителите на моторните спортове ще могат да наблюдават директно първия тест на Фернандо Алонсо на болид от Инди500. Испанецът, който през уикенда прелетя 18000 км, за да направи 0 обиколки със своя "Макларън-Хонда" в "Голямата награда на Русия" в Сочи - кръг от "Формула 1", ще се пробва в 101-то издание на легендарното състезание на 28 май. Първият тест по овалното трасе започва в 16.30 наше време и може да бъде наблюдавано наживо в F1-портала f1total.com. ТВ-гигантът NBC и шефът на временния тим на Алонсо - Марио Андреди, бивш световен шампион във "Формула 1" и победител в "Инди 500", са организирали шоуто за феновете. Като гости са поканени боса на "Макларън" Зак Броян и треньора на Алонсо Жил де Феран.
    Всъщност реалният тест ще започне около 20 часа наше време. Планирано е колата за изкара съекипникат на испанеца - Марко Андрети, след това двукратният световен шампион във F1 ще направи няколко кръгчета.
    Официалните тестове започнат на 15 маой и ще продължат 9 дни. Състезанието е в неделя, 28 май, 19.30 часа българско време.

Коментирай!

(при коментар без регистрация, написаното автоматично се проверява за спам!)

0 коментара

  1. Още от Моторни

Към началото

Следвай ни