Областният управител ще даде началото на инициативата „Културен жест“

Препоръчана!
Logoto-na-initsiativata
Логото на инициативата

В навечерието на светлите Великденски празници поставяме началото на инициативата „Културен жест“. Тя е част от предстоящо мащабно събитие, което Областна администрация – Габрово и Държавен архив – Габрово организират съвместно с регионални и местни културни институти и ще посветят на 24 май.

В условия на световна пандемия сме и това няма как бързо да се промени. Но може всички заедно да направим така, че дните да са изпълнени с позитивни мисли и красота, с която ни дарява изкуството във всичките му направления. Тази инициатива е покана през тази седмица да четем заедно любими стихове, откъси от произведения, а защо не да изпълняваме любими песни, да рисуваме…

Начало на инициативата ще даде областният управител Невена Петкова. Какво ще сподели или прочете тя, ще може да гледате и слушате на Facebook страницата на Областен управител на област Габрово днес точно в 18:00 часа. А кои други представители на институции ще се присъединят, ще разберете, ако всеки ден в същия час отново сте „там“.

Очакваме ви!

Коментирай!

(при коментар без регистрация, написаното автоматично се проверява за спам!)

0 коментара

Към началото
  1. Още от Култура

Календар

ПОН ВТО СРД ЧЕТ ПЕТ СЪБ НЕД

Препоръчано от редактора

Адрес "100 вести"

И това го има"

Виц на деня