Новият Fiat 500L

Noviyat-fiat-kombinira-kompaktniya-stil-s-izgleda-na-krosov-r
Новият фиат комбинира компактния стил с изгледа на кросовър
Още повече 500, още по-полезен, още по-технологичен - Уникална комбинация от персоналност, вътрешен обем, пазарен лидер в Европа още от ланс

- Още повече 500, още по-полезен, още по-технологичен

- Уникална комбинация от персоналност, вътрешен обем, пазарен лидер в Европа още от лансирането си

- 40% oт всичките компоненти са нови

- не само нива на оборудване, а три отделни индивидуалности за всяка нужда - Urban, Cross и Wagon

След пет години непререкаемо лидерство в пазарния си сегмент идва замяната на Fiat 500L. На базата на качествата които циментираха лидерството на автомобила в Европа, новият моделнизиран модел идва с повече технологии и свързаност, с повече характер и персоналност.

Стилът на 500 е още повече видим в модернизираната версия в която 40% oт всички компоненти са нови. Машината е обновена за да засили още повече чуството за фамилност, новият 500L успешно комбинира най-добрата в класа функционалност с уникалните си 500 предложения за комбинации и възможност, комбинирайки класиката на модела 500 с обемноста и функционалноста на истински MPV. Градските улици в света са естествената област на иконата Fiat 500 и 500L комбинира славният компактен стил с изгледа на кросовър в новата си версия Cross. В колата намираме селектор за различни режими на движение, отговарящи на стила на управление и пътните условия - Normal, Traction+ и Gravity Control.

Всеки, който избере да кара новия 500L независимо дали по градските улици или по груби пътища, има вече една постоянно нужда – да остане свързан със света, да споделя впечатленията от пътуването си, да комуникира, да слуша любимата си музика, да получава пътна информация на момента, за времето в реално време. В новия 500L всичко това е налице и още повече, без да има нужда да се свалят ръцете от волана, а очите от пътя, заради използването на системата UconnectTM HD Live със 7-инчов сензорен екран с висока резолюция, интеграцията Apple Car Play и свързаноста Android AutoTM.

Освен възможноста за избиране на различни режими на движение, авантюрният характер на версията се подчертава от специфичната екипировка – 25 мм по-високия пътен просвет и стилни детайли придаващи истински изгелд на кросовър – нов дизайн на броните, нови странични предпазни кори, предпазни решетки отдолу отпред и отзад.

Другите две версии – Urban и Wagon са по-градски, предлагайки най-високо ниво на вътрешен обем и комбинативност на вътрешното пространство с лесно реконфигуриране на седалките.

При новия 500 L имаме не просто и само три различни версии, а три различни идентичност, създадени за различни хора и техните различни нужди. И трите версии предлагат най-новите функции за безопасност като Autonomous City Brake, автоматична система за спиране в градовете прискорост до 30 км/ч, както и най-голямото багажно пространство в пазарния си клас. Вътрешната конфигурация е изключително гъвкава, предагайки до 1500 варианта.

Налице са ексклузивни пакети от екстри позволяващи на клиентите да индивидуализират своя 500L в стилно отношение, свързаност, комфорт и безопасност. В силовата гама са налице бензинови, LPG, метан и дизел задвижвания с мощности до 120 к.с., рабтещи с пет и шестстепенни механичне предавателни кутии или с роботизираните автоматични трасмисии Dualogic.

Коментирай!

(при коментар без регистрация, написаното автоматично се проверява за спам!)

0 коментара

Към началото

Следвай ни