Николинка Хинкова: „Човек се чувства добре, когато гледа с оптимизъм”

<p>Когато човек лети, чувства истинската свобода. Отделно, когато управлява сам
Николинка Хинкова: „Човек се ч

Когато човек лети, чувства истинската свобода. Отделно, когато управлява сам самолета, тогава усеща, че от него зависи всичко и не може да разчита на никой друг.

- Как се чувства една жена в бизнеса,  г-жо Хинкова?
- Няма значение дали е жена или мъж, човек се чувства добре, когато харесва работата, която върши. Не му ли харесва, по-добре да не я върши, защото това много му личи и се отразява върху всичко. Ако работата му харесва, тогава той прави всичко от душа и сърце. И да, винаги има спънки, но е важно човек да не се концентрира върху тях и да мисли кое не може да стане, а като е тръгнал да върши нещо, по-добре е да се концентрира върху идеите как те могат да се реализират, колко начина има, кого да мобилизира, за да бъде осъществена идеята. А не да работиш с хора, които считаш, че могат да ти помогнат, а те тръгват да ти обясняват кое, защо и как не може да стане и т. н.
Когато търся подкрепа отнякъде, не искам да ми се говори защо не може нещото да стане, аз съм отишла да ми се помогне. Другото не ме интересува. Тръгнала съм да правя нещо, а не да ме убеждават, че не бих могла да го свърша.
- Труден ли беше пътят&n

Коментирай!

(при коментар без регистрация, написаното автоматично се проверява за спам!)

0 коментара

  1. Още от Индустрия

Към началото