Надежда и Йордан създадоха нов величествен пъзел

Топ новина! РУЖА ЛЮБЕНОВА	Надежда Серафимова, габровка по дух и корен, и приятелят
Надежда и Йордан създадоха нов величествен пъзел

Надежда Серафимова, габровка по дух и корен, и приятелят й Йордан Енев зарадваха почитателите на марката им - „Роден Пъзел“, с ново величествено произведение. Пъзелът е втори в колекцията им и се нарича „Величието на Шипка“.

Надежда Серафимова, габровка по дух и корен, и приятелят й Йордан Енев зарадваха почитателите на марката им - „Роден Пъзел“, с ново величествено произведение. Пъзелът е втори в колекцията им и се нарича „Величието на Шипка“. Двамата млади автори имат амбицията „Роден Пъзел“ да поднася на любителите колекционерски пъзели с най-високо качество на известни български забележителности.
С Надежда и Йордан запознахме читателите си в началото на тази година. Тя е възпитаничка на Априловската гимназия, той е от великотърновското с. Първомайци. Родени са през 1991 г. От 6 години живеят във Варна, от 4 години са заедно. Завършили са бакалавърска и магистърска степен в Икономически университет-Варна Двамата са млада двойка програмисти, които редят хубавите емоции от пътуванията си в пъзели. Първият беше от 1000 елемента и се наричаше „Символите на Трявна“.
От 1000 елемента е и новият - „Величието на Шипка“. „Не вярваме, че има българин, който да не се чувства горд, когато застане пред Паметника на Свободата – сподели младата двойка . - Това е най-великото място в нашата история. To излъчва и увековечава в едно безсмъртното дело на нашите герои и могъществото на природата. Гарантираме ви неповторима емоция и спиращ дъха кадър, който ще оживее пред вас след като наредите новия ни пъзел.“ И допълниха, че освен увеличаващата се колекция на пъзели с български забележителности, се разширява и техния приятелски кръг от фенове и личности, които подкрепят идеята им.
Един от тях е и авторът на новия кадър - Радослав Първанов, който умело е запечатал едновременно красотата на родния Балкан и величието на Паметника на свободата, за да се слеят те в неповторимото „Величие на Шипка“.
Новият пъзел идва и с нов дизайн на кутията, който включва и личното послание на Надежда и Йордан: „Роден Пъзел е колекция от пъзели на български забележителности,
чрез която имате възможност парченце по парченце да наредите поредица от прекрасни български забележителни места, да опознаете Родината и да вдъхновите себе си и хората около вас с красотите ?.“
Младата и предприемчива двойка влагат страст и лично отношение към всеки един детайл в тяхната идея, към всеки един проявил интерес. За интересуващите се те предложиха запознанство с творчеството им на contact@роден-пъзел.com или на техния уебсайт, както и на Facebook страничката им, където са показани ревюта и снимки от техните фенове.
„Роден Пъзел“ е поредица от колекционерски пъзели, чрез която хората да опознаят известни и не дотам туристически дестинации, да ги запишат в туристическото си тефтерче, казват Надежда и Йордан. Целта е да се популяризират и онези места, за които не се сещаме всеки път, когато планираме почивката си. А по отношение на новите поколения - и двамата са уверени, че познанието за българските забележителности е особена важно и че ако на децата се дадат „корени“, те ще се завърнат с криле.

Коментирай!

(при коментар без регистрация, написаното автоматично се проверява за спам!)

0 коментара

  1. Още от Общество

Към началото