На 27 февруари стават известни победителите в Баня на годината на „Идеал Стандарт-Видима“

Топ новина! Na 27 fеvruari stavat izvеstni pobеditеlitе v Banya na godinata na „Idеal Standart-Vidima“
Предстои тазгодишният конкурс "Баня на годината"
На 27 февруари ще станат известни победителите в тазгодишното издание на конкурса на „Баня на годината“ на „Идеал Стандарт – Видима“ АД, Севлиево.

В него имат право да участват архитекти, интериорни дизайнери и студенти. Проектите могат да бъдат индивидуална или колективна разработка, но трябва да са авторски и създадени само с продуктите на Ideal Standard, уточниха от американската компания в Севлиево. Всеки участник или колектив може да подаде неограничен брой проекти на бани - в едната или и във всички категории, както и да представи по едно или няколко решения в дадена категория. Тази година състезателните категории са  "Идеалната училищна тоалетна – 3D проект", "Идеалната семейна баня - 3D проект", „Реализирана баня в жилищна сграда". Победителите за всяка категория се определят след анонимно гласуване на професионалното жури и на партньорите по метода на набиране на максимален брой точки по обявените критерии. В категорията за реализирани бани проектът не трябва да е участвал в други конкурси или в предишно издание на Баня на годината, информират от организационния комитет на тазгодишното издание на „Баня на годината“.

Победителите от всяка категория ще посетят семинар в Милано през май 2019-та. А авторите на общо 7 проекта ще получат възможността да посетят офиса на Идеал Стандарт в Милано, както и да присъстват на лекция по интериорен дизайн.

Победителите за всяка категория се определят след анонимно гласуване на професионалното жури и на партньорите по метода на набиране на максимален брой точки по обявените критерии. Награда на публиката е SPA–уикенд за двама в България.

След като приключи оценяването на журито и партньорите, широката аудитория ще може да подкрепи участвалите проекти, като избран за победител на всяка категория ще е проектът, събрал най-много гласове на онлайн платформата thebathroom.bg.

Коментирай!

(при коментар без регистрация, написаното автоматично се проверява за спам!)

0 коментара

  1. Още от Индустрия

Към началото

Следвай ни