„Лятото на Обичайните заподозрени“ и Стефан Вълдобрев идват в Севлиево

LLatoto-na-Obichaanitе-zapodozrеnii-i-Stеfan-Valdobrеv-idvat-v-Sеvliеvo
stefan-valdobrev-2-10-09-19.JPG
Много музика и настроение очакват севлиевци и гостите на града на предстоящата специална прожекция на „Лятото на Обичайните заподозрени".

Филмът за любимия музикант и актьор Стефан Вълдобрев и групата му „Обичайните заподозрени" идва в Севлиево в четвъртък, 12 септември. Самият Вълдобрев ще гостува в града за среща със севлиевската публика, а прожекцията ще се проведе от 21:00 часа на площад „Свобода“.

„Лятото на Обичайните заподозрени" предлага среща с истории зад сцената, в буса, на брега на морето. Едно пътуване, запечатало моменти от най-незабравимите концерти на голямото лятно турне на групата през 2018 година. Във филма на Камелия Петрова ще видим освен Стефан Вълдобрев и китаристите Иван Лечев и Мирослав Иванов, перкусионистът Стефан Янкулов – Стунджи, заедно с редица други, познати на публиката, актьори и музиканти.

Сега е времето да се върнем назад към отминаващото лято, за да полетим отново с музиката, да се гмурнем в безбрежното синьо на спомените и да си пожелаем бъдещето да ни е подготвило още подобни приятни изненади.

Прожекцията на филма ще се проведе от 21:00 часа на площад „Свобода“ пред Община Севлиево. При лошо време лентата ще бъде излъчена във фоайето на Общината.

Коментирай!

(при коментар без регистрация, написаното автоматично се проверява за спам!)

0 коментара

Към началото

Следвай ни