Лилия Драгоева на финала на „Пеещи семейства”

Лилия Драгоева, която е възпитаник на Национална Априловска гимназия и
Лилия Драгоева на финала на „П
Лилия Драгоева, която е възпитаник на Национална Априловска гимназия и беше сред репортерите на „100 вести“, се класира за финала на новия музикален формат в „Шоуто на Слави“ по bTV. В предаването Лилия участва заедно със своето семейство – брат си Васил,

Във формата те са познати като сем. Драгоеви/Димитрови. На финала идната седмица ще се явят десет семейства. Победителят ще бъде излъчен от зрителите с гласуване в интернет. 
Снощи сем. Драгоеви/Димитрови гостуваха на Слави. Разказаха му за невероятната им семейна история, любовта към музиката и бъдещето на току-що формиралите се роднински връзки. Той пък ги похвали като „най-усмихнатото и най-прогресиращо семейство“. 
Особено го впечатлиха сложните им роднински връзки.
„Усещането да бъдеш до брат си и сестра си, които тепърва опознаваш, както и до двете си чаровни племеннички, които са едва няколко години по-малки от теб, е просто неописуемо. Изключително съм щастлива, че имахме повода да се съберем и макар и малко позакъснели, да започнем да градим своята обща семейна история - обясни за „100 вести“ Лилия Драгоева. - Ще бъдем много благодарни на габровската публика, ако ни подкрепи във финалното интернет гласуване. Подготвили сме страхотна песен за финала“.
Васил, Станислава и Лилия са трите деца на актьора от Габровския театър Пейчо Драгоев. Особеното в историята на тяхното семейство е, че трите деца са плод на три различни брака на Пейчо. Най-малкото дете, Лили, е дъщеря на Пейчо и актрисата от Габровския театър Лилия Димитрова. Другите две съпруги също са актриси. Преди началото на музикалното шоу, петимата никога не са се събирали заедно и причината, поради която се познават помежду си, е именно предаването.
„Бях виждала брат си Васил два пъти преди началото на предаването – веднъж през 2006 г. и веднъж в началото на тази година – разказа Лили. - В началото на април сестра ми Станислава предложи да заведа на концерт и да запозная двете първи братовчедки – нейната дъщеря Елица и дъщерята на брат ни Симона. Съгласих се с най-голямо удоволствие и трите заедно отидохме на концерт в НДК. След като хубаво си попяхме, Елица разказала на майка си за нашите шегаджийски планове да си направим семейно трио някой ден. Сестра ми отвърнала с предложението да се запишем в новия музикален формат на Слави за пеещи семейства. Аз пък предложих да пеем петимата и след няколко телефонни разговора беше решено да подадем документи за участие. Ето как се роди идеята. Куриозното е, че едва след като се обадиха да ни поканят на кастинг, ние се събрахме заедно и брат ми Васил се запозна с племенницата си Елица“, споделя Лили.
Участието на Драгоеви/Димитрови в музикалния формат показва, че всички са наследили музикалния и артистичния ген на своите талантливи родители. Дотук те се представиха със „За старата любов“ на Тоника, „Любовта, без която не можем“ на Тангра, „Мой стих“ на Нели Рангелова, а на полуфинала, на който задачата беше песни на Ку-Ку Бенд, изпълниха емблематичната „Не съм избягал“ на Камен Воденичаров. В ефир Васил обясни защо петимата са избрали тази песен – попаднали на интервю на Пейчо Драгоев за „100 вести“ от 14 март 2003 година, в която актьорът споделя виждането си, че българите трябва да останат в България и да се борят за по-доброто бъдеще на децата си. Споделяйки мнението на Драгоев-старши, участниците единодушно се обединили около песента „Не съм избягал“. Васил дори връчи на Слави и Маестрото копие на интервюто на Пейчо в ефир.
Сега, както казахме в началото, на семейството предстои да се бори за симпатиите на публиката на финала на „Пеещи семейства“ в периода 21-25 юли, когато се изправя срещу други 9 музикални фамилии в оспорвано он-лайн гласуване. Подробности, снимки и любопитни факти за петимата могат да бъдат видяни и във Facebook страницата им „Запознайте се със сем. Драгоеви/Димитрови“.

Коментирай!

(при коментар без регистрация, написаното автоматично се проверява за спам!)

0 коментара

  1. Още от Християни

Към началото