Лесен успех за "Ливърпул" очаква Palms Bet в гостуването на "Фулъм"

Топ новина! Sadio-Mane-pak-sche-e-sred-osnovnite-deistvaschi-figuri-v-napadenieto-na-Liv-rpul
Садио Мане пак ще е сред основните действащи фигури в нападението на Ливърпул
В неделния следобед шампионът на Англия – "Ливърпул", гостува на "Фулъм" в среща от 12-ия кръг на Висшата лига, като срещата е с начален час 18:30 на стадион „Крейвън Котидж“ в Лондон.

Не е изненада за никого, че тимът на Юрген Клоп е фаворит за победата в срещата. Българският букмейкър Palmsbet спорт очаква лесна победа за „червените“ при гостуването на един от аутсайдерите в Премиър Лийг. Ливърпул ще преследва втора поредна победа в първенството и феновете на отбора ще очакват да я постигне, но мърсисайци все пак не трябва да подценяват своя опонент.
След като определихме Фулъм за аутсайдер, нека подкрепим и с факти тези думи. „Котиджърс“ са спечелили само 7 точки в първите си 11 мача през сезона. Те постигнаха своите две победи в кампанията в последните си пет мача, след като надиграха Лестър с 2:1 като гости и Уест Бром с 2:0 у дома. Успехът срещу Лестър бе много изненадващ и надали се повторил, тъй като Фулъм имаше доста късмет в тази среща. Но спортният шанс винаги е нужен за победата на по-слаб отбор над по-силен. Надали Фулъм отново ще има късмет две седмици по-късно и ще успее да изненада Ливърпул. В миналия кръг „котиджърс“ допуснаха поражение с 0:2 като гости на Ман Сити, което бе очаквано за залагащите в Palms Bet. Сега те се изправят срещу най-силния отбор от Висшата лига през миналия сезон. Съставът на Фулъм изигра пет домакински срещи в първенството до момента и допусна четири загуби, като единствено не допусна поражение от заемащия 19-то място Уест Бромич. Срещу отборите на Евертън, Кристъл Палас, Астън Вила и Арсенал, тимът на Фулъм не успя да намери начин да се противопостави, като допусна по три гола в три от двубоите.
Слабата игра в защита на Фулъм ще бъде музика за ушите за тима на Ливърпул. „Червените“ имат най-силното нападение в Премиър Лийг през този сезон, след като са вкарали 26 гола в 11 мача. Мърсисайдци са на втората позиция в първенството с актив от 24 точки, колкото има и лидерът Тотнъм преди началото на кръга. Възпитаниците на Юрген Клоп записаха категоричен успех с 4;0 у дома срещу Уулвърхемптън миналия уикенд, а в средата на седмицата направиха реми 1:1 при визитата си на Мидтиланд в Шампионска лига. Двубоят беше без значение за Ливърпул, поради което Юрген Клоп направи доста промени в състава.
Червените“ се представят стабилно в защита в последно време като допуснаха само един гол в изминалите си три мача. Точно затова те не трябва да имат проблеми срещу Фулъм, който допуска гол след гол в своите двубои. „Котиджърс“ ще се опитат тактически да се противопоставят на своя опонент, но индивидуалната класа на играчите на гостите ще реши нещата в тяхна полза. Ливърпул ще излезе с всичко най-добро в предстоящия двубой, на което Клоп може да разчита. Играчи като Джо Гомес и Върджил ван Дайк остават контузени, но и без тях Ливърпул е сериозен фаворит за успеха според коефициентите на Palms bet.

 

Последният двубой между Фулъм и Ливърпул се проведе на „Крейвън Котидж“ на 17 март 2019 година. Тогава Ливърпул записа успех с 2:1 с попадения на Садио Мане и Джеймс Милнър. „Червените“ са в серия от шест поредни победи срещу този съперник. Трудно е да повярваме, че тимът на Юрген Клоп би допуснал грешна стъпка този уикенд във Висшата лига. Но най-смелите привърженици на Фулъм може и да заложат на краен изход 1 в ПалмсБет, въпреки че шансът „котиджърс“ да спечелят този двубой изглежда нищожен.

 

Коментирай!

(при коментар без регистрация, написаното автоматично се проверява за спам!)

0 коментара

  1. Още от Футбол

Към началото

Следвай ни