Кристина Сидорова стартира в Дряново подписката за отмяна сделката за ЧЕЗ

Водеща! Kristina-Sidorova-startira-v-Dryanovo-podpiskata-za-otmyana-sdelkata-za-CHEZ
Кристина Сидорова стартира в Дряново подписката за отмяна сделката за ЧЕЗ

Народният представител от ПГ на БСП за България Кристина Сидорова стартира в Дряново подписката “Национална гражданска инициатива държавата да отмени сделката ЧЕЗ България”.

Народният представител от ПГ на БСП за България Кристина Сидорова стартира в Дряново подписката “Национална гражданска инициатива държавата да отмени сделката ЧЕЗ България”. Тя проведе и приемен ден с дряновската общественост, по време на който коментира актуални теми, свързани с развитието на общината в областта на културата. На вниманието на депутата бе поставена за пореден път темата, свързана с механизма за разпределение на държавната субсидия към читалищата. Сидорова се срещна и с местни творци, които потърсиха подкрепа от нея за развитие на дейността си.
По време на приемния ден в Община Дряново към народния представител от БСП се обърнаха и пенсионери с апел за промяна политиката на правителството по отношение отпускане на добавки за празници единствено на възрастните хора с доход до 320 лв. За съжаление, много пенсионери в Дряновско не влизат в тази категория, заради малка разлика, идваща от вдовишките им пенсии. “По този начин сме обречени на нищета за предстоящите Великденски празници”, категорични бяха те по време на разговорите си със Сидорова.
Депутатът от левицата дискутира още с дряновци политиката и действията на БСП за защита на гражданите от дейността на монополите и отменяне на сделката за ЧЕЗ България.

Коментирай!

(при коментар без регистрация, написаното автоматично се проверява за спам!)

0 коментара

  1. Още от България

Към началото

Следвай ни