Кристина Сидорова: „Хората с увреждания заслужават нашата грижа не само един ден в годината“

Kristina-Sidorova--„Horata-s-uvrezhdaniya-zasluzhavat-nashata-grizha-ne-samo-edin-den-v-godinata“
Кристина Сидорова: „Хората с увреждания заслужават нашата грижа не само един ден в годината“

Международния ден на хората с увреждания - 3 декември. Двамата представители на социалистическата партия левицата посетиха клуба на организацията на ул.“Пенчо Постомпиров“ в Габрово. Както всяка година и сега те подпомогнаха клуба, поднесоха цветя и поздравителен адрес, по случай Международния празник.

Народният представител от „БСП за България“ Кристина Сидорова и областният председател на левицата в Габрово Николай Григоров поздравиха регионалната организация на Клуба на инвалида в Габрово по повод Международния ден на хората с увреждания - 3 декември.
Двамата представители на социалистическата партия левицата посетиха клуба на организацията на ул. "Пенчо Постомпиров" в Габрово. Както всяка година и сега те подпомогнаха клуба, поднесоха цветя и поздравителен адрес, по случай Международния празник.
„Един ден в годината не е достатъчен, за да засвидетелствам нашето уважение към всички вас, които всеки ден
преодолявате трудности, непознати за останалата част от хората - бяха думите с които Кристина Сидорова се обърна към хората с увреждания. - Възхищавам се на вашата борбеност и силен дух! Уверявам ви, че винаги можете да разчитате на мен - в делник и празник - за решаване на възникнали пред вас проблеми, за да бъде животът ви по-лек, по-сигурен, спокоен и полезен!”, заключи депутатът от левицата.

Коментирай!

(при коментар без регистрация, написаното автоматично се проверява за спам!)

0 коментара

  1. Още от Култура

Към началото